Zaouja Schrijfweekend

Dagen
17
Uren
19
Min
32
Sec
39

Omschrijving

Een Zaouja is…

een onderkomen voor vermoeide reizigers waar je kunt binnenvallen, altijd, als je uitgehold door de hitte van de dag niet verder kunt.

je maakt de deur open, er is geen hal, geen wachtkamer, geen afspraak tussen jou en de mens die je verwacht

je maakt de deur open en het afmattende van de welvaart valt van je weg

een zaouja… waar je met een ander meer mens mag worden.

Als je het leven als een reis bekijkt, zijn we gewend steeds maar vooruit te gaan. We blijven doorgaan tot de nieuwe bergtop beklommen is, de nieuwe weg begaan, de nieuwe horizon verkend. Maar telkens we een weg inslaan, strekt zich een nieuwe route voor ons uit. We voelen ons onrustig en uitgeput. De wereld om ons heen lijkt op een dorre woestijn. Niemand leerde ons te rusten. Niemand leerde ons hoe onze ziel te voeden…

Dat is precies wat dit weekend wil zijn: een Zaouja, een rustplaats voor vermoeide reizigers, om te rusten, te herbronnen en de ziel te voeden met waar het naar verlangt. Dit schrijfweekend gaan we aan de slag met Verbindend schrijven, collage, visualisatie, affirmaties, meditatie, stiltewandeling, natuuroefeningen en andere creatieve werkvormen.


We gaan samen op weg in een klein groepje. Om een kwalitatieve omkadering te bieden, worden er slecht 8 deelnemers toegelaten. Kostprijs voor dit alles is 320€ tot en met 1 oktober. Vanaf 2 oktober is de kostprijs 350€. Inschrijven kan via info@zinderen.be.

Sessie(s)

start vrijdag 23/10 om 18u (met maaltijd) tot 22u
Zaterdag 10u - 22u
Zondag 10u - 16u


Inschrijvingsdeadline

16 okt. 2020 10:00


Details

Prijs € 320.00

Georganiseerd door Zinderen

Docent Vanessa Matthyssen

Locatie Hof Zevenbergen - Ranst

Kaart Open de kaart

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Alle niveaus

Regio Antwerpen