Zinzoeken

Dagen
48
Uren
19
Min
41
Sec
21

Omschrijving

Hoe heb jij de coronacrisis doorgemaakt? Mogelijk biedt je persoonlijke beleving stof voor een verhaal. Hoe probeerde je tijd en zin te geven aan je dagen? Hoe zijn jij en je partner bijvoorbeeld met spanningen omgegaan? Leerden jullie elkaar op een andere manier kennen? Hoe ging het met de kinderen? 


We onderzoeken hoe een personage standhoudt in een crisissituatie en vecht tegen de absurditeit. De tekst die deze zoektocht oplevert kan gebruikt worden als de aanzet van een verhaal of een monoloog of dialoog


Schrijfdocent Daan Pleumeekers begeleidt je om van een idee een concept en vervolgens een werkplan te maken en toont je het onderscheid tussen proza en drama.

 

In een vervolgcursus geven we toneelschrijvers de mogelijkheid om deze dialoog naar een acteur toe te schrijven en op scène te brengen.  Prozaschrijvers worden verder begeleid in het uitwerken van hun verhaalstructuur.

 

Korting:

15% korting voor jongeren (-26), leden van de Literaire Loge, leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart).   


Nog 12 vrije plaatsen.

Inschrijven

Sessie(s)

6 zaterdagmiddagen vanaf 14 november van 14 tot 17u


Inschrijvingsdeadline

13 nov. 2020 13:00


Details

Prijs € 135.00

Georganiseerd door Creatief Schrijven vzw

Docent Daan Pleumeekers, schrijfdocent

Locatie De Nieuwe Vrede, Vredestraat 16-22, 2600 Berchem

Kaart Open de kaart

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Beginners met ervaring

Regio Antwerpen


Nog 12 vrije plaatsen.

Inschrijven