Deel je mening over schrijfcursussen

Volg je momenteel een schrijfcursus of opleiding proza? Of nam je onlangs deel aan een cursus verhalen, columns of autobiografisch schrijven? Dan zijn we heel benieuwd naar je mening. Wil je die delen in deze korte vragenlijst? Dat duurt ongeveer 10 minuten.

Simon De Smet, ex-stagiair van Creatief Schrijven vzw, en momenteel masterstudent Culturele Studies aan de KU Leuven, sprokkelt informatie over de grote groep mensen die in de lage landen een schrijfopleiding of cursus volgt. Hij wil o.a. zicht krijgen op het bestaande aanbod, op mogelijke verschillen tussen Vlaanderen en Nederland en wil uitklaren of de praktijk overeenstemt met wat de literatuur vertelt over het vakgebied creatief schrijven.
Wij zijn al razend benieuwd naar het resultaat.
Neem je deel, dan maak je kans op een Fnacbon t.w.v. 15 euro.

Ledenonderzoek UGent

Daarnaast loopt met Universiteit Gent momenteel ook een onderzoek waarmee we zicht willen krijgen op de vrijetijdsbeleving en amateurkunstbeoefening in Vlaanderen. De resultaten van dit onderzoek gebruiken we om ons aanbod nog meer af te stemmen op jouw behoeften. 2500 schrijfliefhebbers werden op louter toevallige wijze geselecteerd en ontvingen onlangs een mail om mee te werken. Hoe meer mensen de vragenlijst invullen, hoe accurater de conclusies.
Ontving je de mail en vulde je de vragenlijst al in? Dan bedanken we je alvast hartelijk.