Je hebt een boek in de vingers…

Misschien ging je al aan de slag. Heb je een stapel gedichten die klaar liggen, een prachtig idee voor de plot van een roman, een verzameling kortverhalen of een idee voor een non-fictieboek. In ieder geval ben je hier aanwezig omdat je van jouw idee een echte publicatie wilt maken. Heb je nog vragen over inhoud, structuur, kwaliteit? Ben je nog op zoek naar feedback? Dan hebben wij een aantal cursussen die jou daarbij richting geven.

 

 

 

 

 

Jij hebt een poëziebundel in de vingers?

Je kent de basisprincipes en hebt al enige ervaring met gedichten schrijven. Toch wil je jouw poëzie nog een trapje hoger tillen.

In onze Poetry Summer Academy kan dat. Daniel Billiet, ervaren dichter-coach gooit je – ook vooraf – uiteenlopende schrijftaken voor de voeten. Samen met je collega’s voedt hij je verzen met feedback en stimuleert je om enkele poëziestapjes hoger te zetten. Dat doe je samen met 9 andere dichters in het rustige Villa Hellebosch in Vollezele, een inspiratievol landhuis waar ook internationale auteurs in alle rust komen werken.

WANNEER: woe. 14 t.e.m. zon. 18 augustus 2019
WAAR: Villa Hellebosch
PRIJS: € 685 (cursusgeld + logies)

Schrijf je hier in voor Poetry Summer Academy.


 

Jij hebt een non-fictieboek in de vingers?

Je loopt te broeden op een non-fictieboek. Je schreef al een deel of hebt enkel een idee. In ieder geval zoek je handvaten om dat boek eindelijk vorm te geven.

Starten met slimme non-fictie is een workshop waarin je bouwstenen voor een goed non-fictieboek krijgt van de auteur van Slimme non-fictie schrijven, van droom tot boek, hoogleraar emeritus Marc Buelens. Niet alleen geeft hij je tonnen tips, hij werpt ook een blik achter de schermen van de uitgeverswereld. Schrijfervaring is geen must, iedereen met een idee voor een non-fictieboek is welkom.

WANNEER: zat. 21 sep of din. 19 nov. | 9u30 tot 16u30
WAAR: Berchem
PRIJS: € 275 (inclusief lunch en ‘Slimme non-fictie: van droom tot boek’)

Schrijf je hier in voor de workshop Starten met slimme non-fictie op 21 september.

Schrijf je hier in voor de workshop Starten met slimme non-fictie op 19 november.

 

In de Masterclass Slimme Non-Fictie schrijven kan iedereen terecht die wel al aan het schrijven sloeg, maar struikelt over stijl, structuur of gewoonweg niet genoeg tijd en ruimte vindt. Emeritus hoogleraar en auteur Marc Buelens, psychologe en auteur Ellen Van Pelt, uitgever bij Pelckmans, Elisabeth Torfs en auteur en coördinator Zakelijk Schrijven Valerie Eyckmans delen hun vakgeheimen en zetten je aan het werk. De masterclass is beperkt tot 10 deelnemers. Daarom pitch je bij inschrijving jouw idee in max. 250 woorden.

WANNEER: din. 1, 8, 15, 22 okt & 5, 12 nov | 19u30 – 22u00
WAAR: Berchem
PRIJS: € 425 (inclusief ‘Slimme non-fictie: van droom tot boek’)

Schrijf je hier in voor Masterclass Slimme Non-fictie schrijven.