Jij hebt een non-fictieboek in de vingers?

Je loopt te broeden op een non-fictieboek. Je schreef al een deel of hebt enkel een idee. In ieder geval zoek je handvaten om dat boek eindelijk vorm te geven.

 

 

 

 

Starten met slimme non-fictie is een workshop waarin je bouwstenen voor een goed non-fictieboek krijgt van de auteur van Slimme non-fictie schrijven, van droom tot boek, hoogleraar emeritus Marc Buelens. Niet alleen geeft hij je tonnen tips, hij werpt ook een blik achter de schermen van de uitgeverswereld. Schrijfervaring is geen must, iedereen met een idee voor een non-fictieboek is welkom.

WANNEER: zat. 21 sep of din. 19 nov. | 9u30 tot 16u30
WAAR: Berchem
PRIJS: € 275 (inclusief lunch en ‘Slimme non-fictie: van droom tot boek’)

Schrijf je hier in voor de workshop Starten met slimme non-fictie op 21 september.

Schrijf je hier in voor de workshop Starten met slimme non-fictie op 19 november.

 

In de Masterclass Slimme Non-Fictie schrijven kan iedereen terecht die wel al aan het schrijven sloeg, maar struikelt over stijl, structuur of gewoonweg niet genoeg tijd en ruimte vindt. Emeritus hoogleraar en auteur Marc Buelens, psychologe en auteur Ellen Van Pelt, uitgever bij Pelckmans, Elisabeth Torfs en auteur en coördinator Zakelijk Schrijven Valerie Eyckmans delen hun vakgeheimen en zetten je aan het werk. De masterclass is beperkt tot 10 deelnemers. Daarom pitch je bij inschrijving jouw idee in max. 250 woorden.

WANNEER: din. 1, 8, 15, 22 okt & 5, 12 nov | 19u30 – 22u00
WAAR: Berchem
PRIJS: € 425 (inclusief ‘Slimme non-fictie: van droom tot boek’)

Schrijf je hier in voor Masterclass Slimme Non-fictie schrijven.