SchrijversAcademie

Ben je al een tijdje aan het schrijven en wil je eindelijk die roman, verhalen- of poëziebundel, dat jeugdverhaal of die thriller op papier krijgen?

SchrijversAcademie wordt jouw stok achter de deur. Overtuig ons voor 15 mei van je schrijftalent en je verzekert jezelf van twee jaar lang een plaats in een gemotiveerde groep gelijkgezinden. Je krijgt begeleiding van professionele mensen bij het schrijven van je literaire project. Ondertussen ontwikkel je in de discussies met je collega’s ook je literaire persoonlijkheid.

Nog niet zeker of SchrijversAcademie iets voor jou is? Doe de test!

Schrijversacademie_logo

 

Wat zoek je?

  • Hoe stel ik me kandidaat voor SchrijversAcademie? Deadline 15 mei 2019
  • Hoe ziet het lesprogramma eruit?
  • Wie zijn de docenten en begeleiders?
  • Wat is het doel van de tweejarige opleiding?
  • Waar kan ik na die twee jaar terecht?
  • Wat is de Literaire Loge?

SchrijversAcademie heeft een goede naam als opleiding voor literaire schrijvers met dat beetje extra. De opleiding bracht al auteurs als Ruth Lasters, Lize Spit, Vera Marynissen, Dimitri Bontenakel, Fikry El Azzouzi, Kris Van Steenberge en Runa Svetlikova voort. In de hervormde SchrijversAcademie mikken we op mensen met een literair project.

 

Heb je nog andere vragen?

Contacteer ons gerust. Als het programma je aanspreekt, maar je twijfelt of je er al klaar voor bent, doe eens de test. Misschien is Basisjaar Literair Schrijven meer iets voor jou.

 

Nieuw alumninetwerk SchrijversAcademie: De Literaire Loge

SchrijversAcademie zit sinds zeven jaar onder de vleugels van Creatief Schrijven vzw. In die periode hebben we de opleiding aangepast aan de toekomst. Maar toekomst komt niet zonder verleden. En dat rijke, meer dan vijfentwintigjarige verleden, willen we graag levend houden en daarom starten we met een alumninetwerk. Studeerde je af aan SchrijversAcademie of volgde je de lessen van het Basisjaar literair schrijven? Word dan lid van de Literaire Loge.

Alle info over het alumninetwerk vind je op www.creatiefschrijven.be/literaireloge.