Literaire Loge

Alumninetwerk

De ‘Literaire Loge’ brengt afgestudeerden van SchrijversAcademie en het Basisjaar Literair Schrijven samen. Het alumninetwerk biedt oud-studenten op de eerste plaats de kans om schrijfgenoten van vroeger terug te zien en meteen ook andere mensen die SchrijversAcademie gevolgd hebben te ontmoeten.

Wie voor 30 euro lid wordt, krijgt een abonnement op het magazine VERZIN (t.w.v 20 euro), kortingen in boekhandels en bij evenementen. Je krijgt ook 15% korting op de cursussen van Creatief Schrijven vzw en 15 euro korting op manuscriptbeoordeling. Daarnaast kun je in het najaar gratis deelnemen aan auteurslezingen. Een lidmaatschap geldt voor één jaar, tot en met eind 2018. In de Facebookgroep leg je contacten met de andere alumni.

Maak je lid

Wil je van deze unieke voordelen genieten? Maak je dan lid van De Literaire Loge. Schrijf 30 euro over op het bankrekeningnummer van Creatief Schrijven vzw: BE 06 7310 3181 1022 (BICC: KREDBEBB) met vermelding van je naam en code ‘LL19’.

 

VOORDELEN EXCLUSIEF VOOR LEDEN

 

Abonnement op het magazine VERZIN (t.w.v. 20 euro)

In VERZIN vind je interviews met bekende schrijvers en aanstormend talent, schrijftips, feedback op teksten, schrijfopdrachten, recensies, schrijfcursussen, wedstrijden, enz.  Het magazine verschijnt vier keer per jaar.

Literaire lezingen (gratis)

Elk najaar onthullen vijf auteurs hun schrijfgeheimen tijdens de lezingen van het Basisjaar Literair Schrijven in De Nieuwe Vrede in Berchem. Leden van de Literaire Loge kunnen deze lezingen gratis bijwonen (een ticket kost normaal gezien 10 euro). De volgende reeks vindt plaats in het najaar van 2018.

Kortingen

Bij lidmaatschap hoort ook een lidkaart. Met deze kaart geniet je van volgende kortingen:

Facebookgroep met schrijfgenoten

We willen de kans tot uitwisseling ook via sociale media vergroten. In de Facebookgroep De Literaire Loge kunnen alumni van SchrijversAcademie met elkaar in dialoog kunnen gaan. We delen er de nodige weetjes over de opleiding en over de alumni-werking en ook jij kunt er nieuwtjes delen.

Zeg het voort

Creatief Schrijven probeert samen met Hubert Van Lier, die SchrijversAcademie oprichtte en ook jaren leidde, om zoveel mogelijk studenten van de opleiding op te sporen.

Studeerde jij af aan het Basisjaar Literair Schrijven of SchrijversAcademie, maar ontving je geen uitnodiging voor het alumninetwerk? Laat het ons weten door te mailen naar info@creatiefschrijven.be en we voegen je toe aan onze verzendlijst.

Schrijversacademie_logo