Schrijfdag 2013

Op 23 maart 2013 vond de Schrijfdag in Brussel plaats. Het prachtige gebouw Flagey was de inspirerende locatie voor het literaire treffen voor schrijfliefhebbers: een verslag van Jess De Gruyter en Sofie Rycken.

 

Schrijftips

Els Beerten, Gie Bogaert, Jan Eelen, Marc Didden, Sabine De Vos en andere experten deelden tips & tricks met meer dan 300 schrijfliefhebbers. Wij verzamelden enkele schrijftips.

 

Sfeerbeelden

Op onze Facebookpagina vind je mooie sfeerfoto’s.

jan eelen 3 els beerten 2

 

In de pers

Michiel Leen van Knack.be maakte een reportage over de Schrijfdag.”Of je dat nu echt kunt leren, schrijven, blijft een open vraag. Maar voor creatief schrijvend Vlaanderen is deze jaarlijkse Schrijfdag ongetwijfeld een hart onder de riem.”

Journalisten van SchrijvenOnline woonden het Literair Artiestenkaffee bij. “Al in al een geslaagd gesprek dat aantoonde hoe tekst, dichten en theater elkaar kunnen aanvullen.” Ze schreven ook een verslag van het debat over e-books en apps. “Het is niet het een of het ander,” volgens Ivo Victoria. “Ik wil mijn tekst in de vorm uitbrengen waarvoor er een markt is. Kies dus waar je in gelooft. Waarom schrijf je anders?”