Nieuws

Word de 'Azertyfactor 2020' met De Uitdaging

Je bent verslingerd aan het getik van je toetsenbord. Je schrijft vlot verhalen, gedichten, columns en/of reisverhalen. Je wil jouw woorden en zinnen het universum in katapulteren. Je beschikt over een stevige dosis Azertyfactor, de x-factor voor schrijvers. Dan is De Uitdaging jouw speeltuin!

De deadline om deel te nemen aan De Uitdaging is voorbij. Schreef jij de ziel uit je lijf? Dan word je ten laatste 24 november gecontacteerd via mail en kom je te weten of je doorgaat naar de halve finale.

Halve finale
Ben je bij de dertig geselecteerden? Dan krijg je op zaterdag 28 november de kans om jouw schrijfkunsten te bewijzen tijdens de online halve finale. Je krijgt een tof pakket thuisgestuurd en opdrachten via zoom. 

Finale
Stroom je als één van de tien laureaten door naar de finale? Dan schotelen we  jou op zaterdag 23 januari nieuwe opdrachten voor tijdens, als de omstandigheden dat toelaten, een live event in Antwerpen.
Aan het einde van de dag breng je een van je verse pennenvruchten voor een (online) publiek en vakjury. De winnaar gaat aan de haal met de titel 'Azertyfactor 2020', krijgt coaching en verschillende publicatiekansen. 
Een buitenkans! 

 

Gepubliceerd op

7 nov. 2020