Nieuws

Toon je schrijfplek

We hebben al veel gemist, maar wat we écht missen, zijn jullie.

Dit jaar ontmoetten we elkaar niet, we stonden niet gezellig te keuvelen op de Schrijfdag in maart, zagen jou niet aanschuiven in ons schrijflab op de Boekenbeurs. Tijdens onze auteurslezingen zien we enkel zwarte vlakjes met een naam, geen gezichten, geen stemmen, geen verhalen over het vinden van inspiratie, het gapend zwart gat van writer’s block. De deur van ons ‘open huis’ aan de Waalsekaai in Antwerpen, bleef vaak op slot. Een contradictio in terminis. Zo voelt dat toch.

Voor ons zijn al die ontmoetingen heel waardevol. De momenten waarop we jouw gezicht zien, te weten komen wie jij bent en horen wat jij belangrijk vindt, hoe wij onze organisatie nog beter kunnen afstemmen op jouw  vragen en noden en wensen. 

Maar, ook al zien we elkaar wat minder … Jij bent er nog steeds.

Mogen we bij jou even binnengluren?

En daarom bedachten we… als we elkaar nu even niet kunnen zien, wil jij ons misschien wel inkijk geven in jouw schrijfwereld. Vaak vragen we ons af waar mensen schrijven. Zouden we graag een klein beetje voyeuristisch zijn.

Schrijf jij met pen en papier of gebruiken je een laptop? Zit je aan een overvol bureau? Of is de ‘schrijfplek’ leeg? Waar vind je inspiratie? Welke boeken lees je?

Dus daarom deze vraag:

Kunnen we elkaar virtueel ontmoeten op jouw schrijfplek? 

 

Ja, dat mag, maar hoe? 

Stuur ons een foto, vertel kort wie je bent, waarom en wat je precies schrijft, welke boeken je graag leest.
Heb je een Azertyfactorprofiel, geef ons zeker jouw pagina mee.

Elke donderdag plaatsen we een schrijfplek in de kijker (al zeker zo lang de lockdown duurt).

 

Praktisch

Download hier op de pagina het document, vul het in en stuur hget samen met een foto van jouw schrijfplek op naar schrijfplek@creatiefschrijven.be

Gepubliceerd op

26 nov. 2020