Nieuws

VOV-Book & Breakfast

Goed nieuws! Creatief Schrijven vzw is een samenwerking aangegaan met VOV lerend netwerk. VOV staat voor ‘Vereniging voor Opleidings- en Vormingsverantwoordelijkheden’. Met andere woorden, VOV is dé vereniging voor iedereen die bezig is met leren en het ontwikkelen van individuen, teams en organisaties in een professioneel kader.

Om deze samenwerking te vieren, vestigen we de aandacht op een evenement dat VOV binnenkort organiseert.

Neem deel aan de ‘VOV-Book & Breakfast’ op donderdag 12 maart. Schuif aan voor een lekker ontbijt en bespreek ondertussen het boek ‘Eenden, appeltaarten en zwarte gaten’ van Jorien Enning.

Het boek

Professionals werken meer en meer in zelfsturende teams en in grote netwerken. Een goede samenwerking is sneller beloofd dan succesvol in de praktijk gebracht. Vaste patronen en defensieve routines zijn boosdoeners die ergernissen in de hand werken.

Dit boek biedt inzicht in de uitdaging die samenwerken heet. Je leert tegenstellingen opzij zetten en vooruitgang boeken vanuit aanvulling en verrijking. Met deze ongebruikelijke handleiding vol praktische tips en reflecties uit de praktijk investeer je gericht in meerwaarde en teamkwaliteit.

Leer beter samenwerken en beëindig deze ochtend met een volle maag en een hoofd vol nieuwe kennis.

Locatie
Je bent welkom in de Boskabanne van herberg Prullenbos in Wetteren op donderdag 12 maart van 8.30u tot 9.40u.

Prijs
Gratis voor VOV-leden, €30 voor niet-leden (exclusief BTW). Ontbijt inbegrepen.

Lees verder op de website van VOV.

Gepubliceerd op

6 feb. 2020