Postkaarten ‘De zin van je leven’

Met de wedstrijd De zin van je leven gingen we op zoek naar die ene rake volzin. Meer dan 160 schrijfliefhebbers stuurden de zin van hun leven in. Radiopresentatrice Barbara Rottiers en auteur Gie Bogaert selecteerden hun zes favoriete zinnen en kozen ook de jurywinnaar die een overnachting voor twee personen won in Hotel du Parc in Oostende. Nicolas Van Herck kaapte deze prijs weg met zijn inzending: ‘Ze valt zoals ze zoent, met haar handen vooruit’.

Typografe Geertrui Storms maakt van de zes geselecteerde zinnen een unieke reeks postkaarten die we op de Schrijfdag 2015 in Oostende presenteerden. De Schrijfdag-deelnemers stemden Luc Vanhelmont tot publieksprijswinnaar met de zin ‘Wat af is heeft aan traag genoeg’.

 

De 4 overige laureaten zijn:

  • Ann Dewulf: “Ik mis je glimlach als een briesje onder mijn zomerjurkje”.
  • Elfi Vandenabeele: “De echtheid van verhalen meet je niet aan de zwaarte van het leed, maar aan de intensiteit waarmee je ze beleeft”.
  • Igor Daems: “In de verte doet een lentebriesje in de populieren een bijdrage aan de conversatie”.
  • Laura Nollet: “Zo verknipt dat ik beter zou plooien”.

postkaarten (c) Kastaar

Foto: Kastaar

 

Bestel je eigen unieke reeks postkaarten

Schrijf 11 euro (incl. portkosten) over op ons rekeningnummer BE06 7310 3181 1022 met vermelding ‘Postkaartenreeks’ en stuur een mailtje naar info@creatiefschrijven.be met als onderwerp ‘bestelling postkaartenreeks’ en met vermelding van het adres waar we de postkaarten naartoe sturen.

  • Prijs: € 11 (incl. portkosten)