Schrijft: exclusief (note)book

TOPO COPY omschrijft zichzelf als “utopic print center for creative peoples”. Speciaal voor de Schrijfdag lieten zij zich inspireren door teksten van onbekend talent en gingen zij met een team van kunstenaars, drukkers, printers en grafici aan de slag met koude soja-inkt, papier en allerlei machines.

 

 

 

 

SCHRIJFT is een schrift.

74 inzendingen. gemiddelde leeftijd 37 jaar. Korte en lange teksten, in ’t Vlaams, heel soms in ’t Engels, van reisverhalen tot odes aan – meestal weggelopen – geliefden.

worstje

 

Sommige zinnen vielen op

Deze zinnen werden geïsoleerd en kregen een andere vorm. In dit schrift. Een schrijfschrift met genoeg blanco om uw goesting mee te doen.


Topo Copy

Lees het interview (download pdf) waarin Jonas Nachtergaele, één van de bezielers van Topo Copy, vertelt over de creatie van SCHRIJFT: “De boodschap die we met dit schrift willen uitdragen aan aspirant schrijvers is: doe vooral je goesting. Maak wat je wil. Maak wat je kan. Of maak wat je niet laten kan. Maar doe vooral je goesting. Dat is net wat wij ook hebben gedaan met de stapel teksten.” Of bekijk de foto’s van het creatieproces.


Bestel je eigen unieke exemplaar

We hebben nog enkele exemplaren over. Aarzel niet en bestel je eigen unieke schrijfboek. Succes gegarandeerd! Schrijf 12 euro over op ons rekeningnummer BE06 7310 3181 1022 met vermelding ‘schrijft’ en stuur een mailtje naar info@creatiefschrijven.be met als onderwerp ‘bestelling Schrijf’ en met vermelding van het adres waar we het schrijfboekje naartoe sturen.

schrift

 

  • Prijs: € 12 (incl. portkosten)