Teachers Training Course 2019 – voor schrijfdocenten

De European Association of Creative Writing Programmes verenigt 28 spelers uit 16 verschillende Europese landen die actief zijn in het vakgebied ‘creatief schrijven’.  Jaarlijks organiseren zij een internationale training voor ervaren docenten.

Dit jaar strijkt de Teachers Training Course neer op het prachtige domein Alden Biesen. Van 7 tot en met 12 juli 2019 krijg je van Martino Gozzi (Italië), Jenny Tunedal (Zweden), Daniel Billiet (België) en de andere deelnemers heel wat inspiratie om je schrijfdocentschap een nieuw elan te geven.

Auteur, doctor in de Amerikaanse letterkunde, hoofdredacteur van literair tijdschrift G. én schrijfdocent Peter De Voecht nam in 2018 deel aan de Teachers Training Course en kwam bijzonder geïnspireerd en enthousiast terug:

“Niet alleen gaf dit congres me veel materiaal om mee te werken, zowel als lesgever creatief schrijven als als auteur, maar ook heeft het me des te meer laten inzien dat ik echt de roeping voel om hier mee verder te gaan. Het was een plezier om elke ochtend op te staan en te weten wat voor dagen ik tegemoet ging: dagen gevuld met inzichten, andere perspectieven, gesprekken, inspiratie, kortom met eindeloos materiaal om te kunnen groeien als docent.”

Het was een plezier om elke ochtend op te staan en te weten wat voor dagen ik tegemoet ging: dagen gevuld met inzichten, andere perspectieven, gesprekken, inspiratie, kortom met eindeloos materiaal om te groeien als docent.

De eerste twee ervaren docenten die zich via info@creatiefschrijven.be aanmelden, krijgen van ons meer dan 40% korting op de inschrijvingsprijs! 550 i.p.v. 950 euro.
Info over de cursus? Hier! Let op, inschrijven voor de cursus zelf doe je dan weer hier.