imPerfect

Een schrijfwedstrijd voor iedereen met en zonder beperking

“ In alles zit een barst, zo komt het licht binnen”

                                                                         Leonard Cohen

Creatief Schrijven vzw, VFG en Curieus gaan op zoek naar teksten over imperfectie.

Wat betekent imperfectie voor jou?

Schrijf in jouw eigen woorden wat imperfectie met jou doet.

Alles kan en mag : van een streepje humor of poëzie tot een ultrakort verhaal of één zin. Klim in je pen en post jouw tekst van maximaal 101 woorden op azertyfactor.be/kansen.

16 mensen die deelnemen aan deze wedstrijd nodigen we uit op het Festival van de Gelijkheid op zaterdag 16 december om 14u. Je ontmoet er samen met andere schrijfliefhebbers bekende schrijvers en je praat er tijdens een speeddate over jouw inzending.

De prijzen

– Een lezersjury kiest 5 teksten die worden gedrukt op linnen zakken. De zakken worden uitgedeeld in de BoekenEmptyshop op het Festival van de Gelijkheid in Gent.

– Een lezersjury kiest 16 teksten uit de kandidaten die aangeven dat ze aanwezig kunnen zijn op de speeddate. Is jouw inzending geselecteerd? Dan krijg je een uitnodiging voor het Festival van de Gelijkheid op 16 december in de Vooruit in Gent.

– Extraatje voor VFG leden: VFG deelt 5 tickets uit voor de Schrijfdag van Creatief Schrijven op 2 juni 2018 in Gent. Ook jij maakt kans om op die dag schrijfworkshops te volgen. We verwennen je met een heerlijke lunch en je krijgt kans om bekende schrijvers te ontmoeten. Wil je lid worden van VFG of wens je meer informatie? Surf dan naar www.vfg.be/wordlid en kom alles te weten.

  • Deadline: 11/11/17
  • Prijs: Jouw tekst op een linnen zak, speeddate met bekende schrijvers, ticket voor de Schrijfdag op 2 juni
  • Organisatie: Creatief Schrijven vzw, VFG, Curieus
  • Genre: Proza

  • Meer info:

    azertyfactor.be/kansen