Zakelijk schrijven kan je leren

Schrijf je voor je job weleens een blogpost, een rapport of een tekst voor een flyer? En kost je dat bloed, zweet en overuren? Dan hebben wij goed nieuws voor jou.
Zakelijk schrijven kan je leren.

 

 

 

Cursussen najaar 2019

Wij boksten voor het najaar 2019 opnieuw een gevarieerd trainingsaanbod in elkaar: doelgericht en toegankelijk voor iedereen, ongeacht je sector of niveau.
In elke cursus serveren we een hapklare mix van tips, theorie en praktijk. Smakelijk!

 

 • Starten met slimme non-fictie

  Tijdens deze workshop maak je kennis met de bouwstenen van een goed non-fictieboek. Nog geen letter op papier gezet? Geen probleem. Iedereen met een idee voor een non-fictieboek is welkom.

 

 • Masterclass slimme non-fictie

  Je hebt al een idee voor een non-fictieboek of schreef al een of meerdere hoofdstukken? Welkom in onze masterclass waar succesvolle auteurs, uitgevers en redacteuren hun vakgeheimen prijsgeven en je aan het werk zetten met schrijfopdrachten.

 

 • Helder en overtuigend schrijven

  In deze opleiding leer je in tien simpele stappen hoe je een boodschap helder en correct formuleert. Je gaat aan de slag met eigen teksten en krijgt onmiddellijk feedback.

 

 • Betere webteksten schrijven

  Je plaatst weleens een tekst online maar bent niet zeker of die zijn doel bereikt? In een praktische dagopleiding tonen we je hoe je de gehaaste, scannende lezer op zijn wenken bedient.

 

 • Doeltreffende e-mails en brieven schrijven

  In twee korte en praktische sessies fris je je kennis van de etiquette op, leer je klantvriendelijk en lezersgericht schrijven en krijg je tips en technieken die meer respons uitlokken.

 

 • Jouw digitale nieuwsbrief doorgelicht

  In een gebalde sessie leer je hoe je een wervende onderwerpregel kiest, hoe je teksten opbouwt en afbeeldingen integreert. Je krijgt direct feedback.

 

Download hier een handige kalender:

Zakelijk Schrijven najaar 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niet gevonden wat je zocht? Maatwerk!

Vind je niet meteen je gading in ons aanbod? Laat het ons weten. We denken graag met je mee en maken met plezier een training op maat, afgestemd op jouw noden en niveau, die van je medewerkers, je vereniging of je bedrijf. Individueel of in groep, van korte workshops tot intensieve meerdaagse opleidingen: niets is onmogelijk.

Meer weten? Contacteer Valerie Eyckmans.