Zin in musea? Podcast!

Jij houdt van musea en je volgde al een basiscursus podcast? Of je zocht zelf uit hoe je een opnametoestel moet gebruiken en je weet hoe opnames tot een beluisterbare podcast te smeden? Dan verwelkomen we je graag op onze twee uitstappen naar musea. In de voormiddag geven opdrachten je inspiratie en verzamel je content voor een podcast. In de namiddag werk je alles tot een geheel uit. 

We gaan zowel in november als in december op stap. Corinne Heyrman gidst je doorheen de musea en adviseert je bij de uitwerking van je podcast. Corinne is auteur van proza en non-fictie, theater- en radiomaker en redacteur van BoekenToe

Naar de musea breng je best een laptop en een opnametoestel of een smartphone met opnamefunctie mee. Laat ons bij je inschrijving weten of je over deze toestellen beschikt.
Je kiest zelf of je naar één of twee musea meegaat. Wel vragen we je om bij je inschrijving enkele zinnetjes over je audio-ervaring te delen. 

 

M HKA

Het Antwerpse M HKA is een museum voor hedendaagse beeldende kunst, film en beeldcultuur.

Tijdstip | zaterdag 9 november van 10 tot 17u
Prijs | €42 of €57 (incl. abonnement op magazine VERZIN)

ik schrijf me in

 

 

 

 

 

Museum Dr. Guislain

Ga mee op stap naar dit Gentse cultureel ijkpunt waar de geschiedenis en actualiteit over psychiatrie, geestelijke gezondheid en zorg samenkomt met een unieke kijk op kunst en waanzin.

Tijdstip | zaterdag 14 december van 10 tot 17u
Prijs | €42 of €57 (incl. abonnement op magazine VERZIN)

ik schrijf me in

 

 

 

 

 

 

Wil je mee naar beide locaties? 

Schrijf je meteen in voor het M HKA én het Museum Dr. Guislain.

ik schrijf me in