Wij zoeken een nieuwe collega!

Je doet wetteksten swingen? Wetenschappers leren dankzij jou pakweg de relativiteitstheorie zo te verwoorden dat een kind van vijf die begrijpt? Je hebt het in je om de zin van zakelijk schrijven te verspreiden? Dan ben jij de m/v/x die wij willen. Kandidaturen welkom tot 23 november 2017.

Lees meer

Naft voor Woord: breng jouw verhaal op een podium

Ben jij tussen 18 en 30 jaar en woon, studeer of werk je in de provincie Antwerpen? En heb je iets te vertellen op een podium? Kruip uit je schulp en schrijf je in voor de nieuwe editie van Naft voor Woord!

Lees meer

Inspiratiegids

Wil jij iets organiseren in jouw gemeente om de schrijversharten sneller te laten kloppen? In onze gratis Inspiratiegids vind jij ongetwijfeld het ideale gerecht om de literaire honger van de amateurschrijvers in jouw stad of gemeente te stillen. Je kunt 'm nu gratis downloaden.

Lees meer

Rough & tough Poetry slam

Wil jij proeven van de straffe wereld van slam poetry? Dan hebben we goed nieuws: wij verzamelden op een unieke vinylplaat 8 finalisten van het BK Poetry Slam doorheen de jaren. Kleppers als Martijn Nelen, Carmien Michels en Lotte Dodion nemen je mee op woordenreis en slaan je knock-out met bitterharde woordenslagen.

Lees meer

'Je moet je werk genadeloos lezen.' - Christophe Vekeman in VERZIN