Vrijwilligers

Creatief Schrijven vzw is altijd op zoek naar gedreven stagiairs of vrijwilligers.
Een helpende hand of geest is welkom om onze werking te ondersteunen en uit te bouwen. 

 

Op dit moment zoeken we een vrijwillig animator voor onze zomerkampen in Antwerpen en Edegem. Je ondersteunt een professionele schrijfdocent en houdt toezicht tijdens vrije momenten. Bekijk de volledige vacature. Contacteer aileen@creatiefschrijven.be met je gemotiveerde kandidatuur, voor 10 juni 2024.

 

Stage bij Creatief Schrijven vzw

Met jouw opleiding in het achterhoofd zoeken we naar taken die aansluiten bij je verwachtingen, ervaring en goesting. Je krijgt de kans om een project te coördineren, wordt de rechterhand van onze communicatieverantwoordelijke of versterkt het Schrijfdagteam. Bij Creatief Schrijven vzw doe je meer dan koffie zetten alleen: je zet je eerste stappen in de literaire wereld. 

Stuur je aanvraag naar An@creatiefschrijven.be

Vrijwilligers voor evenementen

Een paar keer per jaar organiseert Creatief Schrijven vzw evenementen, denk aan de Schrijfdag, het BK Poetry Slam en activiteiten op de Boekenbeurs. Dit zou onmogelijk zijn zonder de zeer gewaardeerde medewerking van vrijwilligers: zaalverantwoordelijken, PR-mensen, cateringmedewerkers, manusjes-van-alles,... Enthousiastelingen met een hart voor literatuur en goesting om in een fijn team af en toe het onmogelijke mogelijk te maken.

Zoek niet verder! Contacteer An@creatiefschrijven.be 

Journalisten voor magazine 

De redactie van ons tijdschrift VERZIN is altijd op zoek naar originele artikels.

Wil je een bijdrage leveren? Contacteer redactie@creatiefschrijven.be