Nieuws

Klaar voor SchrijversAcademie? Stel je kandidaat tot 15 mei

Leeft in jou een auteur in wording? Stap uit je comfortzone en verruim je literaire horizon met de driejarige opleiding van SchrijversAcademie. Je werkt gericht aan je eigen schrijfproject en je ambacht als schrijver. Sofie Delporte, Tuly Salumu en Humeyra Cetinel gingen je voor. 

Stel je kandidaat voor SchrijversAcademie tot 15 mei. 

 

SchrijversAcademie is een driejarige opleiding die als doel heeft de schrijver in jou te doen groeien. Je krijgt les, neemt deel aan workshops en volgt lezingen van gerenommeerde, publicerende auteurs. Dankzij verschillende lesmodules personaliseer je de opleiding en werk je gericht aan een eigen schrijfproject. Je gaat aan de slag met dat project en krijgt feedback van een ervaren projectbegeleider en van je medestudenten. Daarnaast bouw je een netwerk en ontmoet je vakgenoten. 

 

Iets voor jou?

Je hebt een project waaraan je de komende drie jaar actief wil werken en kiest bewust voor een intensieve opleiding. Je werkt graag in groep en hebt ervaring met het geven en ontvangen van feedback. Je wil bovenal de schrijver in jou ontwikkelen. 

SchrijversAcademie richt zich expliciet op gevorderde aspirant-schrijvers. Je hebt al een schrijfopleiding gevolgd of je bent op eigen houtje al goed aan het schrijven. 

Stel je kandidaat tot 15 mei.

 

Nog wat te vroeg voor SchrijversAcademie?

Welkom bij Opleidingsjaar Literair Schrijven! Je dompelt je een jaar lang onder in literatuur. Je wordt je beter bewust van hoe literatuur werkt en wat jouw sterke kanten op literair vlak zijn. Je krijgt lezingen van ervaren auteurs, ontvangt feedback op je eigen schrijven en neemt deel aan een genre-overschrijdend project.

Kom naar de infoavond over Opleidingsjaar Literair Schrijven op 25 april.