Zaterdag 20 april 2024 - Bib Hechtel-Eksel - Limburg

Welkom in bibliotheek Hechtel-Eksel!

Bibliotheek Hechtel-Eksel kenmerkt zich door zijn uniek en gezellig karakter. Wij zijn gezellig in het groen gesitueerd, goed gelegen binnen Noord-Limburg, tussen de bomen en in het hart van Nationaal Park Bosland!

We zijn niet alleen een plek waar je heengaat om een goed boek te vinden. Je vindt bij ons ook een gezellig leescafé, waar je kranten en tijdschriften kan lezen, puzzelboekjes kan invullen en kan meehelpen aan onze bibpuzzel. 

Je bent hier heel het jaar welkom op workshops over allerlei onderwerpen: van leren werken met je smartphone tot raamtekeningen maken. Omdat onze bibliotheek ook een maatschappelijke rol uitdraagt, werken wekelijks met ons Digipunt aan het ontwikkelen van digitale vaardigheden in onze gemeente.

We hebben ten slotte een rijk gevulde collectie boeken, films, cd’s, strips, graphic novels, e-boeken, luisterboeken én als kers op de taart ook gezelschapsspelletjes en videogames. Voor ieder wat wils! Onze bibliotheekmedewerkers ontvangen je in alle enthousiasme.

 

Met auteurs Valerie Vaes en Adriana M.Giovanni

Valerie Vaes (1997) schrijft al heel lang over boeken op diverse platforms en heeft sinds enkele jaren een voorliefde voor het genre feelgood ontwikkeld. Overdag gaat ze als leerkracht met getallen aan de slag, maar 's avonds kruipt ze in haar pen om verhalen te schrijven. 'De kunst van gelukkig zijn' is haar debuut. Op dit moment werkt ze aan haar tweede boek.


Adriana Mastrogiovanni (auteursnaam: Adriana M.Giovanni) is een 22-jarige geboren in Brussel. Ze werd gebeten door haar passie voor boeken op haar negende. Ze voelde zich toen vaak alleen, tot op het moment dat ze in haar eerste fantasy novel dook; ‘Mathilda’ van Roald Dahl. Sindsdien werd het haar droom om ooit hetzelfde te kunnen doen; een boek schrijven voor kinderen of volwassenen die hen een troostplek zou kunnen bieden als het leven even moeizaam gaat. 

auteurs Valerie Vaes en Adriana Mastrogiovanni en foto van de bib van Hechtel-Eksel

>> Terug naar de algemene uitleg

MIDDERNACHTSCHRIJVEN IN DE BIB is een initiatief van Creatief Schrijven, in samenwerking met Hamley Books.