Zaterdag 4 mei 2024 - Bib Muntpunt - Brussel

Kloppend hart van creativiteit en diversiteit

Brussel, het kloppende hart van creativiteit en diversiteit. Deze bruisende stad is meer dan alleen een plek op de kaart; het is een avontuurlijke bestemming waar het nachtleven net zo levendig is als de stad zelf. Brussel leeft!

Je krijgt de vrijheid om te experimenteren, zowel in de cultuur als in het ontmoeten van nieuwe mensen. De stad is toegankelijk en verwelkomt je met open armen, het is een plek waar je de kans krijgt om je horizon te verbreden. Het brede en gratis aanbod aan activiteiten en evenementen zorgt ervoor dat er altijd iets te beleven valt.

Stap binnen in bibliotheken die meer zijn dan alleen opslagplaatsen voor boeken. Met 5 verdiepingen vol inspiratie biedt Muntpunt een schat aan met kennis en ervaring.

Maar het gaat verder dan dat: vanuit alle hoeken komen 19 bibliotheken samen, waardoor deze stad niet alleen een plek is waar je boeken (uit)leent, maar een gemeenschap waar culturele uitwisselingen bloeien en creativiteit floreert. Maak je klaar om de magie van Brussel te ontdekken, want hier wordt elk bezoek een avontuur op zich!

 

Met auteurs Nina Verheij en Stefanie Sybens

Nina Verheij (1984) debuteerde met de thrillertrilogie 'Fatale keuzes', 'Geheugenspel' en 'Blinde wraak'. Hierna volgden de young adult roman 'Naar het licht' en de feelgood kerstnovelle 'Merry Crisis'. Naast auteur is Nina freelance online marketeer en tekstcorrector en helpt ze beginnende schrijvers met haar online schrijfprogramma BackWords.

Stefanie Sybens is een Vlaamse schrijver die het geweldige Londen als haar thuisbasis heeft. Stefanie is een YA-schrijfster met veel belangstelling voor mental health en LGBTQ+. Zij schreef onder andere de ‘Club der Buitenbeentjes’ en ‘Meisje. Vermist. Gevonden.’

foto's van Nina Verheij en Stefanie Sybens en bib Muntpunt

 

>> Terug naar de algemene uitleg

 

MIDDERNACHTSCHRIJVEN IN DE BIB is een initiatief van Creatief Schrijven, in samenwerking met Hamley Books.