Nieuws

Schrijf mee!

Als Azertyfactor-gebruiker geniet jij ongetwijfeld van schrijven en ben je steeds op zoek naar inspiratie. Op 2 juni staan letters, woorden en zinnen centraal in Gent. Heb je schrijfplannen? Of wil je tips van ervaren auteurs en vakspecialisten? Dan verwelkomen we je graag op onze Schrijfdag die plaatsvindt in bibliotheek De Krook en Kunstencentrum Vooruit. 

In samenwerking met verschillende partners schotelen we je een uitgebreid menu aan workshops, lezingen en infosessies voor. Je kunt je manuscript pitchen bij een uitgever, feedback krijgen op een vooraf ingestuurde tekst of aanschuiven voor speedcoaching. Jij kiest en stelt je eigen persoonlijke programma samen. Nieuw dit jaar is dat je ook tickets kunt kopen voor een halve dag. Check het volledige programma op schrijfdag.be.

Wedstrijd 'Schrijf mee'

Om je schrijftalent aan te scherpen, moet je daarentegen niet wachten tot 2 juni. Doe mee aan de wedstrijd 'Schrijf mee'. Christophe Vekeman bijt de spits af met een eerste zin van een steeds groter wordend verhaal. Aan jou de kans om dat verhaal aan te vullen met je eigen woorden. Een uitgebreide volzin of een pittige oneliner, het kan allemaal, als jouw zin maar een vervolg is op de zin die Christophe lanceert.

Volgende week vrijdag verschijnt een nieuw filmpje en daarin verklapt Bouba Kabala welke zin hij uit alle inzendingen koos en breit hij er een nieuwe zin aan. Zo groeit week na week een verhaal met zinnen van o.a. Lieven Scheire en Wim Helsen, maar wie weet, ook met jouw zin. 

Selecteren we je zin? Dan zetten we je op de Schrijfdag in de bloemetjes, ontvang je een kunstwerk met jouw zin en een boekenpakket.

Doe mee!

 

Gepubliceerd op

13 apr 2018