Schrijf mee aan Grootboek op LEES!

Laat je verbeelding door de stad waaien en schrijf mee geschiedenis. Kom op dinsdag 2 november tussen 14.00u en 16.30u met je mooiste, ongepubliceerde woorden, zinnen of verzen naar de stand van Creatief Schrijven vzw op het boekenfestival LEES! en breng zo mee Grootboek, het Verzenlied van de Stad, tot leven. 

Ter plaatse leg je jouw poëtische zinnen voor aan Peter Holvoet-Hanssen en zangeres Mira. Een selectie van je woorden wordt ter plaatse in onderling overleg opgetekend in Grootboek door griffier Bert Lezy en zo als erfgoed voor het nageslacht bewaard.

Ben je er graag bij? Boek alvast je tijdslot.

Op het boekenfestival Lees! geven we graag de kans aan nieuwe mensen om hun naam en woorden in het Grootboek te laten verzegelen.  Al je mooie woorden aan Grootboek gegeven? Kom het grote boek dan zeker bekijken op onze stand.

Grootboek is een initiatief van troubadour en (voormalig stads)dichter Peter Holvoet-Hanssen en Creatief Schrijven vzw, dat gelanceerd werd tijdens het Cultuurweekend in Antwerpen. Het is de start van een nieuwe woordenvonk die de komende jaren de stad zal verlichten.


Bekijk hier de lancering van Grootboek eind augustus 2021. 

 

Dit is één van de activiteiten van Creatief Schrijven op het festival LEES!
Ontdek het volledige programma hier.

 

Meer info

Nog geen ticket voor Lees! Het boekenfestival? Koop je ticket hier!

Inschrijven

Via https://forms.gle/cpn9pWRCHseDUuqd8

Inschrijven tot 1 nov. 2021


Praktisch

Van 2 nov. 2021 13:00

Tot 2 nov. 2021 15:30

Locatie stand Creatief Schrijven vzw, Antwerp Expo, hal 3, stand 309


Organisatie

Creatief Schrijven


Genres