Workshopreeks

Ben je op zoek naar een workshopreeks waar kinderen en/of tieners creatief met taal aan de slag gaan? In meerdere sessies geven we vanuit een creatieve insteek zin om te schrijven en verhogen we hun talige expressie. 

Game Unwritten | voor jongeren van 14 tot 19 jaar

Verdiep je in elektronische literatuur. Waar taal en digitaal ontmoeten, ontstaat een wereld van mogelijkheden voor nonlineair en interactief narratief. In Game Unwritten doorlopen we in 8 sessies alle stappen in het creëren van een doorklikgame game. We bedenken onze eigen personages en geven hen een vertakkende verhaallijn. We geven hen niet alleen een interactief verhaal, maar ook een gezicht. We gaan aan de slag met digitaal tekenen en zetten onze ideeën om in beelden. Tenslotte coderen we alles in Twine. Op het einde van dit atelier hebben we onze eigen doorklikgame klaar om te spelen. 

Geen ervaring nodig: onze experts in schrijven, illustreren en programmeren helpen je om van jouw verhaal een literair en digitaal pareltje te maken.


______________

Praktisch
Het traject gaat door in een ruim lokaal met computers en/of tablets..

Onze schrijfdocent geeft graag iedere deelnemer evenveel kansen, om die reden bestaat een groep idealiter uit 15 deelnemers.

Wij bezorgen je een materialenlijstje voor het traject. 

Prijzen
Prijzen op aanvraag.

Workshopreeks aanvragen
Een kamp aanvragen kan via mail (post@creatiefschrijven.be) of
telefonisch: 03 229 09 90.

Annuleren
Tot 8 weken voor datum: 10 euro administratiekost.
Tot 4 weken voor datum: helft van de prijs.
Laatste 14 dagen voor datum: het volledige bedrag.