Auteurslezing Maud Vanhauwaert VIA ZOOM

**** Deze lezing was eerst gepland op 30 september, maar door persoonlijke omstandigheden past die datum niet meer voor Maud Vanhauwaert. Nieuwe datum: 28 oktober! ****

Opnieuw organiseren we op woensdagavond een aantal bijzondere ontmoetingen met gevestigde auteurs. Ze geven je een inkijk op de interne keuken van het schrijversschap. De auteurslezing begint om 19u tot 21.30u

Als Antwerps stadsdichter verkende Maud Vanhauwaert de diverse vormen van het poëtische met veel oog en engagement voor de diversiteit binnen haar kleurlijke stad.

Waar haalt ze de inspiratie?

Voor aanvang van de auteurslezing ontvang je van ons een zoomlink zodat je de lezing live vanuit je zetel kan meevolgen. Vragen kun je stellen via de chat. 

 

Korting

15% korting voor jongeren (-26), leden van de Literaire Loge, leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart).

 

Liever in het echt bijwonen?

De auteurslezing vindt live plaats in de Hiberniaschool in Antwerpen. Wil je de auteur liever in het echt ontmoeten? Schrijf je dan in voor de live versie. Plaatsen zijn beperkt! 

 

Foto: Koos Breukel

Sessie(s)

28 oktober van 19u tot 21.30u via Zoom.


Details

Georganiseerd door Creatief Schrijven vzw

Docent Maud Vanhauwaert

Start 28 okt. 2020 18:00

Prijs € 6.00

Regio Online

Locatie Online via Zoom

Leeftijdscategorie 18+


Genres

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!