Cursisten met grote projecten begeleiden - inspiratiemoment voor schrijfdocenten - online

Vooral in langere trajecten richten cursisten zich graag op een groter project. Ze dromen van bijvoorbeeld een roman, dichtbundel, verhalenbundel, scenario of voorstelling schrijven en ze zoeken naar hulp hierbij. Hoe kun je die hulp bieden tijdens schrijfcursussen? Welke mogelijkheden en valkuilen liggen er in bijvoorbeeld het groepsproces en in individuele begeleiding?

Peter De Voecht gebruikt zijn ervaring als schrijfdocent en redacteur om samen met jou en de andere deelnemers tot antwoorden op deze vragen te komen. Verwacht tijdens deze sessie een gesprek over dit onderwerp, waarbij je je ideeën met andere docenten kunt uitwisselen en op deze manier samen tot nieuwe ideeën over begeleiding van grote projecten te komen. 

Docent | Peter De Voecht is schrijfdocent aan de SchrijversAcademie en de Academie van Mortsel. Hij is doctor in de Amerikaanse letterkunde en was hoofdredacteur van literair tijdschrift G

 

Sessie online 
Helaas kunnen we elkaar niet live treffen in de bibliotheek van Mechelen. Daarom doen we deze sessie online via zoom. Je kan dus gewoon thuis mee volgen, babbelen en leren.
We voorzien voldoende koffiepauzes zodat je even kunt rondlopen en bewegen en niet de hele tijd aan je scherm gekluisterd hoeft te zijn. 
Na inschrijving en uiterlijk 16 november ontvang je de zoomlink.  

 

Korting

15% korting voor jongeren (-26), leden van de Literaire Loge, leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart).

Kansentarief via UiTpas Mechelen (80% korting) - stuur een e-mail met je UiTpasnummer naar info@creatiefschrijven.be met vermelding van de cursus.

 

Geprikkeld door het aanbod?
Schrijf je in voor alle resterende inspiratiemomenten voor schrijfdocenten en krijg één sessie cadeau. Stuur hiervoor een e-mail naar info@creatiefschrijven.be en vermeld in de onderwerpregel: 'inschrijven alle inspiratiemomenten voor schrijfdocenten najaar 2020'. Klik hier voor alle inspiratiemomenten voor schrijfdocenten. 

Sessie(s)

dinsdag 17 november van 10u tot 13u


Details

Georganiseerd door Creatief Schrijven vzw

Docent Peter De Voecht, schrijver en schrijfdocent

Start 17 nov 2020, 09:00

Prijs € 59.00

Regio Online

Locatie Online, via Zoom.

Kaart Open de kaart

Leeftijdscategorie 18+

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!