Cursisten met grote projecten begeleiden - inspiratiemoment voor schrijfdocenten

Dagen
48
Uren
15
Min
00
Sec
41

Omschrijving

Vooral in langere trajecten richten cursisten zich graag op een groter project. Ze dromen van bijvoorbeeld een roman, dichtbundel, verhalenbundel, scenario of voorstelling schrijven en ze zoeken naar hulp hierbij. Hoe kun je die hulp bieden tijdens schrijfcursussen? Welke mogelijkheden en valkuilen liggen er in bijvoorbeeld het groepsproces en in individuele begeleiding?

Peter De Voecht gebruikt zijn ervaring als schrijfdocent en redacteur om samen met jou en de andere deelnemers tot antwoorden op deze vragen te komen. Verwacht tijdens deze sessie een gesprek over dit onderwerp, waarbij je je ideeën met andere docenten kunt uitwisselen en op deze manier samen tot nieuwe ideeën over begeleiding van grote projecten te komen. 

Docent | Peter De Voecht is schrijfdocent aan de SchrijversAcademie en de Academie van Mortsel. Hij is doctor in de Amerikaanse letterkunde en was hoofdredacteur van literair tijdschrift G

Korting

15% korting voor jongeren (-26), leden van de Literaire Loge, leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart).

Kansentarief via UiTpas Mechelen (80% korting) - stuur een e-mail met je UiTpasnummer naar info@creatiefschrijven.be met vermelding van de cursus.

Geprikkeld door het aanbod?
Schrijf je in voor alle resterende inspiratiemomenten voor schrijfdocenten en krijg één sessie cadeau. Stuur hiervoor een e-mail naar info@creatiefschrijven.be en vermeld in de onderwerpregel: 'inschrijven alle inspiratiemomenten voor schrijfdocenten najaar 2020'. Klik hier voor alle inspiratiemomenten voor schrijfdocenten. 


Nog 6 vrije plaatsen.

Inschrijven

Sessie(s)

dinsdag 17 november van 10u tot 13u


Inschrijvingsdeadline

16 nov. 2020 09:00


Details

Prijs € 59.00

Georganiseerd door Creatief Schrijven vzw

Docent Peter De Voecht, schrijver en schrijfdocent

Locatie Het Predikheren, Goswin de Stassartstraat z.n, 2800 Mechelen

Kaart Open de kaart

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Gevorderden

Regio Antwerpen


Nog 6 vrije plaatsen.

Inschrijven