Nieuw! Yoga & schrijven: onthaasten van je eigen werk

Als gepassioneerd schrijver heb je een hoofd vol ideeën maar weet je soms niet waar te starten; je verliest focus en je werk lijkt maar niet af te geraken; je loopt tegen jezelf aan en soms ook tegen dat verdomde oordeel van een ander... op andere dagen verlies je je zodanig in je werk dat je haast vergeet te eten - douchen - ontkoppelen.. 

Ben jij een schrijver en herken jij jezelf hierin? Dan kan dit wel eens jouw kans zijn om terug meer plezier te brengen in het schrijven!

Eind september geven schrijfster en docent Lies Gallez en mindfulness- en yogadocent Veerle Weyn (Yoga with V.) een unieke workshoppenreeks van vier voormiddagen waarin Yoga en mindfulness worden ingezet om jou en jouw creatief schrijfproces in beweging te brengen Via mindfulnesstechnieken, yoga en praktijkgerichte schrijfoefeningen onderzoek je wat jij nodig hebt om te groeien in jouw unieke schrijfproces. 

Als je dit leest en in elke vezel in je lijf een "ja" voelt, laat de kans dan niet liggen om deze state of the art techniek te leren kennen. Voorkennis is niet vereist, wel enthousiasme, een nieuwsgierigheid en het engagement om je hoofd en lichaam op een creatieve manier te ontplooien. 


Praktisch

Voorzie een eigen yogamat. Heb je die niet? Laat het ons een week voor de opstart van de cursus weten.
Draag comfortabele kledij. 
Heb je een favoriet schriftje, breng dat dan ook alvast mee! 


Vragen? 

Schrijf je vrijblijvend in voor een infomoment op zondag 23 juni om 11u. Dit gaat online door. (We bezorgen je nog de link hiervan). Stuur een mailtje naar info@creatiefschrijven.be met als onderwerp 'infosessie yoga en schrijven'.  


Docenten 

Veerle Weyn is gecertificeerd in verschillende vormen van yoga; Vinyasa, Yin en sup yoga. Yoga en menswetenschap zijn al jaren haar passie, haar hobby.


Lies Gallez houdt niet van chloorgeuren, tankstationkoffie en slagroom. In 2014 behaalde ze haar master audiovisuele kunst en schrijven aan het RITCS in Brussel. In datzelfde jaar won ze ook de publieksprijs van de A.L. Snijdersprijs. Lies geeft les aan anderstalige nieuwkomers. Zij publiceerde de verhalenbundel ‘Het water vangen’ en de dichtbundel ‘honger, heteronormativiteit & het heelal’. 


Locatie
We verwelkom je voor deze cursus graag in de Schrijfhub van Creatief Schrijven vzw, op 10 minuten wandelen van station Antwerpen-Berchem. 

Kortingen

15% korting voor:

- jongeren (-26)

- leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart). 

Op magazine VERZIN 

Bij je cursus kan je een voordeelabonnement bestellen op VERZIN, het tijdschrift dat je aan het schrijven zet. Je krijgt dan eenmalig 25% korting en betaalt slechts 18 i.p.v. 24 euro voor een jaarabonnement. Interesse? Vink dan het extra veld aan op het inschrijfformulier. 

Deze actie geldt enkel voor Belgische cursisten en dat o.w.v. de hoge internationale portkosten. 

 


Nog 12 vrije plaats(en).

Inschrijven

Inschrijven kan tot 14 sep 2024, 10:30

Sessie(s)

15, 22 september, 6 en 13 oktober telkens van 10 tot 12.30u in de Schrijfhub van Creatief Schrijven.


Details

Georganiseerd door Creatief Schrijven vzw

Docent Lies Gallez, auteur, en Veerle Weyn, yogaleraar

Duur Meerdere dagen

Start 15 sep 2024, 08:00

Einde 13 okt 2024, 10:30

Prijs € 220.00

Regio Antwerpen

Locatie Schrijfhub van Creatief Schrijven vzw, Gitschotellei 138, 2600 Antwerpen

Kaart Open de kaart

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus


Nog 12 vrije plaats(en).

Inschrijven

Inschrijven kan tot 14 sep 2024, 10:30

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!