Poetry Summer Academy

Dagen
115
Uren
17
Min
03
Sec
35

Omschrijving

Tien ervaren dichters die hun poëtisch denken openbreken, één bijzonder ervaren schrijfcoach, Daniel Billiet, en een fantastische locatie, het internationale schrijfhuis Villa Hellebosch, dat is al tien jaar de succesformule van deze cursus. Zin om deze unieke ervaring ook een keer mee te maken? Lees dan zeker verder. 

Heb je al heel wat basisknepen van poëzieschrijven onder de knie? En je wil meer? Dan verwelkomen we je met open armen op de twaalfde editie van de Poetry Summer Academy. We rekenen erop dat je hongert naar nieuwe opdrachten die je poëtisch denken openbreken en je verplichten om de grenzen van je kunnen op te zoeken. De confrontatie met en de feedback van andere dichters, zie je als een leermoment waar je veel van kunt opsteken. Af en toe werken we in kleinere groepen, maar uiteraard heb je ook voldoende individuele schrijftijd.

Teksten uit de vorige edities van deze Poetry Summer Academy werden gepubliceerd in de bundel 'Hellebosch, zoals alleen een eik kan kijken.'

 

Vroegboekkorting! 

Voor de snelle beslissers!

T/m 30 april betaal je 675 euro (incl. logies, maaltijden en begeleiding) i.p.v. 799 euro.
Wacht dus niet langer, gun jezelf deze schrijftijd en schrijf je vandaag nog in. 

(de vroegboekkorting is niet cumuleerbaar met andere kortingen)


Begeleiding

Daniel Billiet, dichter en schrijfdocent
Naast een tiental succesvolle dichtbundels voor de jeugd publiceerde hij ook een vijftal bloemlezingen. 


"De vakkennis van Daniel is een groot pluspunt. Net als de feedbacksessies, de vrije schrijfmomenten, de scherpe en toffe opdrachten en uiteraard: de locatie, die is SUBLIEM!" 


Locatie

Villa Hellebosch is een ruim landhuis, gelegen in het midden van een hectaren groot domein met een rustiek park, weiland en beukenbos, verborgen in de plooien van een arcadisch stukje platteland.

Gastvrouw Alexandra Cool maakt van haar huis een plek waar schrijvers, vertalers, kunstenaars, componisten, denkers en academici in alle rust kunnen werken.


Interesse? Stel je kandidaat. 

We willen zeker zijn dat mensen die deelnemen aan deze cursus beschikken over voldoende poëtische ervaring. Daarom vragen we om vooraf een mailtje te sturen met vijf van je gedichten naar info@creatiefschrijven.be. Graag als onderwerp 'kandidaat PSA'. Als je kandidatuur aanvaard wordt, mag je vervolgens het inschrijvingsgeld overmaken. 


Coronaproof

We zorgen ervoor dat alles coronaproof verloopt.

We schrijven, eten, leven zo veel mogelijk in de gezonde buitenlucht. Bij voldoende mooi weer eten we ook buiten. Binnenruimtes worden maximaal verlucht, binnendeuren blijven open, buitendeuren overdag ook zoveel mogelijk.  

Je slaapt in een eenpersoonskamer.

Het spreekt voor zich, maar als één van je huisgenoten of jijzelf een corona-besmetting hebben, mag je helaas niet komen. In dat geval kan je tot 12 uur voor de start van de cursus kosteloos annuleren. 

 

Na 30 april betaal je 799 euro en geldt er 15% korting voor

- jongeren (-26)
- leden van de Literaire Loge
- leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart). 


Je kan ook steun vragen aan familie en/of vrienden door je een waardebon cadeau te laten doen. Op die manier dragen zij een steentje bij aan jouw opleiding. 


Nog 5 vrije plaatsen.

Inschrijven

Sessie(s)

Van woensdag 18 tot zondag 22 augustus in Villa Hellebosch, Vollezele


Inschrijvingsdeadline

17 aug. 2021 10:00


Details

Prijs € 675.00

Georganiseerd door Creatief Schrijven

Docent Daniel Billiet

Locatie Villa Hellebosch, Vollezele

Kaart Open de kaart

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Gevorderden

Regio Vlaams-Brabant


Nog 5 vrije plaatsen.

Inschrijven

Genres