Poetry Summer Academy - VOL - wachtlijst

Let op: Deze cursus is vol! Wil je op de wachtlijst? Stuur dan een mailtje naar info@creatiefschrijven.be.

Tien ervaren dichters, één bijzonder ervaren schrijfcoach, Daniel Billiet en het internationale schrijfhuis Villa Hellebosch, dat zijn al tien jaar de ingrediënten van deze bijzonder gesmaakte zomercursus. Zin om deze unieke ervaring ook een keer mee te maken?

Heb je al heel wat basisknepen van poëzieschrijven onder de knie? En je wil meer? Dan verwelkomen we je met open armen op de twaalfde editie van de Poetry Summer Academy. We rekenen erop dat je hongert naar nieuwe opdrachten die je poëtisch denken openbreken en je verplichten om de grenzen van je kunnen op te zoeken. De confrontatie met en de feedback van andere dichters, zie je als een leermoment waar je veel van kunt opsteken. Af en toe werken we in kleinere groepen, maar uiteraard heb je ook voldoende individuele schrijftijd.

Teksten uit de vorige edities van deze Poetry Summer Academy werden gepubliceerd in de bundel 'Hellebosch, zoals alleen een eik kan kijken.'

Begeleiding:

Daniel Billiet, dichter en schrijfdocent
Naast een tiental succesvolle dichtbundels voor de jeugd publiceerde hij ook een vijftal bloemlezingen. 


"De vakkennis van Daniel is een groot pluspunt. Net als de feedbacksessies, de vrije schrijfmomenten, de scherpe en toffe opdrachten en uiteraard: de locatie, die is SUBLIEM!" 

Locatie:

Villa Hellebosch is een ruim landhuis, gelegen in het midden van een hectaren groot domein met een rustiek park, weiland en beukenbos, verborgen in de plooien van een arcadisch stukje platteland.

Gastvrouw Alexandra Cool maakt van haar huis een plek waar schrijvers, vertalers, kunstenaars, componisten, denkers en academici in alle rust kunnen werken.

Interesse? Stel je kandidaat. 

We willen zeker zijn dat mensen die deelnemen aan deze cursus beschikken over voldoende poëtische ervaring. Daarom vragen we om vooraf een mailtje te sturen met vijf van je gedichten naar info@creatiefschrijven.be. Graag als onderwerp 'kandidaat PSA'. Als je kandidatuur aanvaard wordt, mag je vervolgens het inschrijvingsgeld overmaken. 

Coronaproof:

We zorgen ervoor dat alles coronaproof verloopt.

We schrijven, eten, leven zo veel mogelijk in de gezonde buitenlucht. Bij voldoende mooi weer eten we ook buiten. Binnenruimtes worden maximaal verlucht, binnendeuren blijven open, buitendeuren overdag ook zoveel mogelijk.  

Je slaapt in een eenpersoonskamer.

Het spreekt voor zich, maar als één van je huisgenoten of jijzelf een corona-besmetting hebt, mag je helaas niet komen. In dat geval kan je tot 12 uur voor de start van de cursus kosteloos annuleren. 

Prijs:

799 euro (incl. logies, maaltijden en begeleiding). Betaling in schijven is mogelijk. 

15% korting voor:

- jongeren (-26)
- leden van de Literaire Loge
- leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart). 


Je kan ook steun vragen aan familie en/of vrienden door je een waardebon cadeau te laten doen. Op die manier dragen zij een steentje bij aan jouw opleiding. 

Korting op magazine VERZIN
Bij je cursus kan je een voordeelabonnement bestellen op VERZIN, het tijdschrift dat je aan het schrijven zet. Je krijgt dan eenmalig 25% korting en betaalt slechts 15 i.p.v. 20 euro voor een jaarabonnement. 
Laat dat interessante leesvoer maar komen? Vink dan het extra veld aan op het inschrijfformulier. 
Deze actie geldt enkel voor Belgische cursisten en dat o.w.v. de hoge internationale portkosten. 

Sessie(s)

Van woensdag 18 tot zondag 22 augustus in Villa Hellebosch, Vollezele


Details

Georganiseerd door Creatief Schrijven

Docent Daniel Billiet

Duur Meerdere dagen

Start 18 aug. 2021 10:00

Einde 22 aug. 2021 10:00

Prijs € 799.00

Regio Vlaams-Brabant

Locatie Villa Hellebosch, Vollezele

Kaart Open de kaart

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus


Genres

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!