Schrijverstypen en zelfsturing - inspiratiemoment voor schrijfdocenten

Dagen
81
Uren
17
Min
25
Sec
10

Omschrijving

Iedere schrijver heeft zijn of haar eigen aanpak, rituelen en voorkeuren voor zowel schrijven als leren. Hoe kun je daar als docent het beste mee omgaan? Hoe kun je gebruik maken van die voorkeuren en die aanpak tijdens je lessen? Hoe zorg je ervoor dat je cursisten zich bewust worden van hun aanpak en voorkeuren?

Onderwijsonderzoeker en schrijfdidacticus Gert Rijlaarsdam neemt je mee in de wereld van het onderzoek naar deze processen. Hij laat je met zijn inzichten vanuit zakelijk schrijven zien op welke manieren je aandacht kunt geven aan verschillende voorkeuren en hoe je zelfsturing kunt inzetten bij het schrijven en het leren. Ook laat hij je een vragenlijst afnemen, opdat je meer gegevens kunt krijgen over je cursisten.

Docent | Gert Rijlaarsdam werkte jarenlang aan o.a. de Universiteit van Amsterdam en Universiteit Antwerpen. Hij begeleidde als professor verschillende promovendi die zich bezighielden met literatuur- en schrijfonderwijs.

Korting

15% korting voor jongeren (-26), leden van de Literaire Loge, leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart).

Kansentarief via UiTpas Mechelen (80% korting) - stuur een e-mail met je UiTpasnummer naar info@creatiefschrijven.be met vermelding van de cursus.

Schrijf je in voor alle inspiratiemomenten voor schrijfdocenten en krijg één sessie cadeau. Stuur hiervoor een e-mail naar info@creatiefschrijven.be en vermeld in de onderwerpregel: 'inschrijven alle inspiratiemomenten voor schrijfdocenten voorjaar 2020'. Klik hier voor het overzicht van de inspiratiemomenten.


Nog 12 vrije plaatsen.

Inschrijven

Sessie(s)

dinsdag 21 april van 10u tot 13u


Inschrijvingsdeadline

20 apr. 2020 08:00


Details

Prijs € 59.00

Georganiseerd door Creatief Schrijven vzw

Docent Gert Rijlaarsdam, schrijfdidacticus en onderwijsonderzoeker

Locatie Het Predikheren, Goswin de Stassartstraat z.n, 2800 Mechelen

Kaart Open de kaart

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Gevorderden

Regio Antwerpen


Nog 12 vrije plaatsen.

Inschrijven