Schrijverstypen en zelfsturing - inspiratiemoment voor schrijfdocenten

Dagen
55
Uren
03
Min
15
Sec
34

Omschrijving

Iedere schrijver heeft zijn of haar eigen aanpak, rituelen en voorkeuren voor zowel schrijven als leren. Hoe kun je daar als docent het beste mee omgaan? Hoe kun je gebruik maken van die voorkeuren en die aanpak tijdens je lessen? Hoe zorg je ervoor dat je cursisten zich bewust worden van hun aanpak en voorkeuren?

Onderwijsonderzoeker en schrijfdidacticus Gert Rijlaarsdam neemt je mee in de wereld van het onderzoek naar deze processen. Hij laat je met zijn inzichten vanuit zakelijk schrijven zien op welke manieren je aandacht kunt geven aan verschillende voorkeuren en hoe je zelfsturing kunt inzetten bij het schrijven en het leren. Ook laat hij je een vragenlijst afnemen, opdat je meer gegevens kunt krijgen over je cursisten.

Docent | Gert Rijlaarsdam werkte jarenlang aan o.a. de Universiteit van Amsterdam en Universiteit Antwerpen. Hij begeleidde als professor verschillende promovendi die zich bezighielden met literatuur- en schrijfonderwijs.

Korting

15% korting voor jongeren (-26), leden van de Literaire Loge, leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart).

Kansentarief via UiTpas Mechelen (80% korting) - stuur een e-mail met je UiTpasnummer naar info@creatiefschrijven.be met vermelding van de cursus.

Geprikkeld door het aanbod? Schrijf je in voor alle resterende inspiratiemomenten voor schrijfdocenten. Stuur hiervoor een e-mail naar info@creatiefschrijven.be en vermeld in de onderwerpregel: 'inschrijven alle inspiratiemomenten voor schrijfdocenten najaar 2020'. Klik hier voor ons volledige aanbod voor schrijfdocenten.


Nog 11 vrije plaatsen.

Inschrijven

Sessie(s)

dinsdag 15 december van 10u tot 13u


Inschrijvingsdeadline

14 dec. 2020 15:00


Details

Prijs € 59.00

Georganiseerd door Creatief Schrijven vzw

Docent Gert Rijlaarsdam, schrijfdidacticus en onderwijsonderzoeker

Locatie Het Predikheren, Goswin de Stassartstraat z.n, 2800 Mechelen

Kaart Open de kaart

Leeftijdscategorie 16+

Niveau Gevorderden

Regio Antwerpen


Nog 11 vrije plaatsen.

Inschrijven