Schrijven en wandelen naar je-zelf (weekend)

Dit weekend geeft jou een adempauze, een moment om stil te staan en te benoemen wat jij belangrijk vindt. We wandelen met een schrijfboekje op zak en op mooie plekken neem je de tijd om te schrijven en te reflecteren over jouw pad.

 

In dit weekend staat helend schrijven centraal. We schrijven dus niet aan een verhaal of een poëtische tekst. Je schrijft wel om dichter te komen bij jezelf. Door je gedachten en gevoelens toe te vertrouwen aan het papier, krijg je meer inzicht in wie je bent en wat je nodig hebt.

Doorheen het weekend krijg je schrijfoefeningen en tips die jou helpen om persoonlijke doelen, behoeften of emoties te benoemen. Je blikt terug en geeft vorm aan toekomstplannen. Zo worden deze zomerdagen een moment van bezinning en geef je schrijvend vorm aan het pad dat voor je ligt. 

Tijdens het weekend laten we ons onder andere inspireren door het werk van Nathalie Golberg, Julia Cameron en Geertje Couwenbergh. Je schrijft in de taal die het best bij jou past. Jij schrijft, niemand leest mee. Jij houdt je pen vast, jij bepaalt waar je uitkomt. 

Er is deskundige begeleiding door Emke Dierickx, zij wijst je de weg in het landschap en ondersteunt je bij het schrijven. Meer info: www.emke.be 

Sessie(s)

5, 6, 7 juli


Details

Georganiseerd door Anders Reizen

Docent Emke Dierickx

Duur Meerdere dagen

Start 5 jul. 2024 14:00

Einde 7 jul. 2024 14:00

Prijs € 460.00

Regio Vlaams-Brabant

Locatie Lennik

Extra info Bezoek de website

Leeftijdscategorie 18+

Type Groepscursus

Jouw cursus op Creatief Schrijven?

Dat kan! Geef je op als organisator en publiceer gratis je cursussen op Creatief Schrijven.

Geef je nu op!