Nieuws

Cursussen voorjaar 2020

Een nieuw jaar, een nieuw voornemen. En was een boek schrijven, daar nu niet één van? Of is dat wat te hoog gegrepen en start je liever eerst met korte verhalen of gedichten. Het cursusaanbod van volgend voorjaar helpt je op weg. Het is bijzonder divers. 

Van een blogweekend in Watou over gedichten schrijven in Gent en schrijven in musea in Antwerpen tot korte verhalen in Sint-Truiden, er is voor ieder wat wils. 

Download het handige overzicht hiernaast (knop download). 
Snuister in de cursuskalender, ontdek wat je aanspreekt en schrijf je in! 

Je oefent je schrijfcompetenties, leert schrijfgenoten kennen en krijgt waardevolle feedback op je eigen werk. Zo train je jouw schrijfspier en kweek je zitvlees.  En schrijf je makkelijker je eigen boek dan de toekomst. 


Cursusbrochure 'Schrijf' op papier ontvangen? 

Wil je de gloednieuwe 'Schrijf' met het cursus- en wedstrijdaanbod van het voorjaar thuis ontvangen? Stuur een mail naar info@creatiefschrijven.be en we sturen je een exemplaar per post.

Of nog beter, neem een abonnement op ons magazine VERZIN en je mist geen enkele cursuskalender meer. Je krijgt hem dan automatisch twee keer per jaar in je brievenbus. 

 

Jouw woorden op de affiche van de volgende 'Schrijf'?

Dat kan! Neem deel aan de schrijfwedstrijd 'Zin over zee' op Azertyfactor. En wie weet, verschijnen jouw woorden volgende keer op de affiche.  

Gepubliceerd op

17 dec. 2019