Nieuws

De Schrijfwijzen: Felicia Boeckx (17) schrijft dicteetekst

Op vrijdag 4 oktober strijkt ons taalspel De Schrijfwijzen neer in bibliotheken in heel Vlaanderen en Brussel. De tekst voor dat taalspel werd door onbekend talent geschreven via de wedstrijd Verhaal voor dictee. De 17-jarige Felicia Boeckx kwam als winnaar uit de bus. Ben je benieuwd naar het verhaal van Felicia? Wil je ontdekken welke moeilijke woorden erin zitten? Speel mee met De Schrijfwijzen. Inschrijven doe je online.

 

In ons magazine VERZIN deelde Felicia alvast enkele tips voor andere schrijvers.

“Sta open voor feedback en omring jezelf met ondersteunende mensen die in jou geloven, je aanmoedigen om te groeien en je doen streven naar voortreffelijkheid. Het is belangrijk om te leren van zowel je overwinningen als je fouten, want er is altijd ruimte voor verbetering.”


Voorbereiden op De Schrijfwijzen

Wil je jouw spellingkennis nog even opfrissen? Dat kan, met onze online cursus 'foutloos spellen'. In deze training zetten we de regels nog eens op een rij. Wees gerust, het is minder moeilijk dan je denkt!

 

Deelnemen aan De Schrijfwijzen

In meer dan honderd bibliotheken kan je meespelen aan De Schrijfwijzen. Je vindt dus zeker een locatie in je buurt. Bekijk deschrijfwijzen.be voor alle locaties en schrijf in.

 

Van harte gefeliciteerd aan Felicia! 


 


Foto Felicia Boeckx © Creatief Schrijven