Nieuws

Gezocht: verantwoordelijke administratie (m/v/x)

Heb je een hoofd voor de zakelijke kant van een organisatie, een praktische geest en een hart voor het geschreven woord? En heb je stevige schouders om een vzw verder mee uit te bouwen?

… dan ben jij misschien de geknipte bondgenoot om ons team te versterken. Omdat een collega een nieuwe uitdaging aangaat zijn we op zoek naar een: 

                  verantwoordelijke administratie 
           bij Creatief Schrijven vzw m/v/x - voltijds

Wat verwachten we?

Je laat de administratieve motor van onze organisatie gesmeerd draaien en je levert als rechterhand van de directeur een actieve bijdrage aan de verdere uitbouw van onze werking.
Je belangrijkste taken zijn:

 • Onthaal en permanentie
  Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, bezoekers, deelnemers aan cursussen, wedstrijden en evenementen, collega’s en medewerkers. Je maakt mee van ons kantoor een plek waar iedereen zich thuisvoelt. Ook op evenementen als de Schrijfdag, de startdag van onze opleidingen, enz. ben jij één van de bekende gezichten van de organisatie.

 • Personeelsadministratie en boekhouding
  Jij zorgt dat collega’s en docenten de nodige administratieve formaliteiten vervullen en op tijd hun loon krijgen. Facturatie, betalingen, boekhouding en zakelijke beleidsdossiers behartig je graag. Voor centen en cijfers kunnen we bij jou terecht.

 • Opvolgen en optimaliseren van de administratieve flow
  Je zorgt dat de dagelijkse administratieve flow goed gaat, zoals het beheer van contacten in Teamleader, het beheer van abonnementen op ons magazine VERZIN en de cursusadministratie. Je realiseert samen met één vaste collega en wisselende studenten duaal-leren de administratieve en logistieke taken. Je doet tijdig bestellingen zodat we nooit zonder koffie of printpapier vallen.

 • Operationeel management
  Je denkt strategisch mee en neemt initiatief om de zaken efficiënter te laten verlopen. Samen met de directeur zorg je voor korte en langetermijnplanningen en werk je mee aan een constante optimalisatie van de interne werking.

 

Ja, dit ben jij? 

 • Je hebt minstens drie jaar ervaring in personeelsadministratie en/of boekhouding of als kantoorverantwoordelijke.

 • Je hebt een positieve houding, bent sociaal en klantvriendelijk. Je bent een verbindende figuur die mensen weet samen te brengen en begeesteren.

 • Een woord is een woord. Als jij iets belooft, dan maak je het waar op de afgesproken dag en op het afgesproken tijdstip.

 • Je werkt nauwkeurig, onderscheidt vlot hoofd- en bijzaken en bent in staat om snel en efficiënt oplossingen te bedenken.

 • Je kunt tegen een portie stress, bent flexibel en durft beslissingen te nemen.

 • Word, Excel en Google Drive hebben voor jou geen geheimen; vertrouwd zijn met Teamleader, Formdesk en Dropbox is een pluspunt.

 • Je hebt een warm hart voor taal en beheerst het Nederlands uitstekend.

 • Je bent bereid tot occasioneel avond- en weekendwerk.

 • Een rijbewijs is een belangrijke troef.

 • Je hebt een bachelorniveau of gelijkwaardig door ervaring, waar wij ook graag wat van leren.

 • Je engageert je voor de missie van Creatief Schrijven vzw en de verdere uitbouw van onze organisatie.

 • Je kan je vinden in de waarden duurzaamheid, gelijke kansen en kwaliteit.

 

Wat bieden wij?

 • We gaan graag voor onbepaalde duur met je in zee. Je loon wordt bepaald door Paritair Comité 329.01. Fietsen naar het werk belonen we extra.

 • Je komt in een warm team met een tiental fijne collega’s om te overleggen, uit te wisselen en af en toe op te leunen.

 • Voor nu en later krijg je maaltijdcheques en een groepsverzekering en kan je onze eigen opleidingen gratis volgen.

 

Wat doet Creatief Schrijven?

Creatief Schrijven vzw is de netwerkorganisatie voor wie graag schrijft. We moedigen iedereen aan om taal te verkennen en zo schrijf- en expressietalent te ontdekken. We organiseren evenementen en cursussen, bieden informatie, advies, ondersteuning en begeleiding. We zijn de thuishaven en het lanceerplatform van stemmen die in Vlaanderen en Brussel verwoord, gepubliceerd en gelezen willen worden.

Creatief Schrijven vzw wil de samenleving waarvoor zij zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. Ons personeelsbeleid is gebaseerd op diversiteit en gelijke kansen. Wij selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, leeftijd, herkomst, nationaliteit of beperking.

 

Interesse?

Klim in je pen en overtuig ons! Stuur je motivatiebrief en cv voor 16 augustus naar: An Leenders, directeur Creatief Schrijven, jobs@creatiefschrijven.be.

Overtuig je ons? Dan bellen we je op en krijg je een opdracht die we graag ontvangen voor je op gesprek komt.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 23 en dinsdag 24 augustus.
We mikken vervolgens op een snelle indiensttreding.

Gepubliceerd op

15 jul. 2021