Nieuws

Literaire uitverkoop - Iedereen welkom!

Het is zover, we zijn verhuisd! Je vindt ons vanaf nu op de Gitschotellei 138 in Berchem, Antwerpen

Een deel van onze meubels en huisraad namen we niet mee naar onze nieuwe stek. Op vrijdag 13 mei houden we daarom een uitverkoop. Kan jij of je organisatie tafels, bureaustoelen, boeken of andere literaire hebbedingen gebruiken? Kom dan zeker eens snuisteren!


Uitverkoop oud kantoor Creatief Schrijven

Waalsekaai 15, 2000 Antwerpen

Vrijdag 13 mei van 15u tot 19u


Een deel van de opbrengst gaat naar Radio Begijnenstraat, een audio-kunstproject voortvloeiend uit een structurele samenwerking tussen hell-er vzw en het zorgteam van de gevangenis van Antwerpen.


Hieronder vind je alvast foto’s van enkele van de spullen die we verkopen.

twee rode bureaustoelen

Bureaustoelen. Ook andere modellen en kleuren.

twee gezichten zwartwit op glas

Grafisch beeld 35cm x 37cm, fotopolymeer op glas gemonteerd op aluminium frame, creatie van project Parol!, schrijven en kunst over grenzen en muren heen. 

een twintigtal boeken op een rek

Oneindig veel boeken uit verschillende genres.

Dit is maar een kleine greep uit alles dat we verkopen. Er zijn ook nog tafels, rekken, bestek, mokken voor koffie en thee, borden, andere kunstwerken uit het project Parol!, ... Alle spullen zijn in goede staat en worden aan een eerlijke prijs verkocht.

 

Kom je met de auto? Dan kan je parkeren in de gloednieuwe parking Steendok. Je kan ook betalend straatparkeren. Door werken voor de deur moet je dan sowieso een vijftal minuten wandelen tot ons oude kantoor. 

 

We kijken er alvast naar uit je te zien op vrijdag 13 mei!

 

 

Gepubliceerd op

6 mei 2022