Nieuws

Nieuwe videoles op platform Inktvis

Heb je schrijfkriebels én een beperking of ziekte? Wil je schrijfles waar en wanneer het jou past? Dito, vereniging voor personen met een handicap, en Creatief Schrijven brengen met 'Inktvis, een zee van verhalen' samen korte schrijflessen tot bij jou in de huiskamer. Je volgt online les, maakt de opdracht en krijgt vervolgens feedback van een schrijfcoach, zodat je jouw tekst nog beter kan maken. 

Gloednieuw in het aanbod, oktober 2022, is een videoles met Geert De Kockere, meester in het korte gedicht. Via zijn oefening kom je gemakkelijk zelf tot een haiku


Welkom bij de online schrijfcommunity Inktvis

Alle schrijflessen zijn gratis toegankelijk en staan gebundeld op een online platform. Je bekijkt de videolessen met de schrijfopdrachten, werkt je schrijfsels uit op je eigen tempo en krijgt tot tweemaal feedback van een schrijfcoach. De feedback verloopt via hetzelfde platform als de videolessen. Eén adres voor de volledige schrijfcommunity, dus!

Deelnemen

Wil je graag deelnemen? Schrijf je hier in. Je ontvangt vervolgens de nodige info om je aan te melden. Wees gerust, dat is kinderspel. Tot snel, op het nieuwe platform!


Een greep uit de opdrachten 

  • Zeswoordenverhaal
  • Krantenpoëzie
  • Invloed van de ruimte
  • Muziek (uit je jeugd)
  • Haiku 


De Babbelkom

We voorzagen ook een extraatje! Wil je praten over de opdrachten of tips en inspiratie uitwisselen? Dat kan via de Babbelkom: een plek op het platform waar je vragen kan stellen en informatie kan uitwisselen.