Nieuws

Nieuw schrijfplatform voor schrijfcommunity Inktvis

Heb je schrijfkriebels én een beperking of ziekte? Wil je schrijfles waar en wanneer het jou past? Dito, vereniging voor personen met een handicap, en Creatief Schrijven brengen samen korte schrijflessen tot bij jou in de huiskamer. Verwacht je aan inspirerende schrijfuitdagingen en zelfs schrijfwedstrijden!

Welkom bij de online schrijfcommunity Inktvis

Alle schrijflessen zijn gratis toegankelijk en staan gebundeld op een online platform. Je bekijkt de videolessen met de schrijfopdrachten, werkt je schrijfsels uit op je eigen tempo en krijgt tot tweemaal feedback van een schrijfcoach. De feedback verloopt via hetzelfde platform als de videolessen. Eén adres voor de volledige schrijfcommunity, dus!

De Babbelkom

We voorzagen ook een extraatje! Wil je praten over de opdrachten of tips en inspiratie uitwisselen? Dat kan via de Babbelkom: een plek op het platform waar je vragen kan stellen en informatie kan uitwisselen.

Deelnemen

Wil je graag deelnemen? Vul dan even dit formulier in. Je ontvangt vervolgens de nodige info om je aan te melden. Wees gerust, dat is kinderspel. Tot snel, op het nieuwe platform!


Een greep uit de opdrachten 

  • Zeswoordenverhaal
  • Krantenpoëzie
  • Invloed van de ruimte
  • Muziek (uit je jeugd)