Nieuws

Nieuwe subsidielijn talentontwikkeling

Wil je met jouw schrijfgroep of dichterscollectief artistieke en/of organisatorische stappen vooruit zetten en samen verder groeien? Of wil je als individuele schrijfliefhebber je eigen competenties versterken en via een uitgebreid leertraject bijvoorbeeld tot een boek of voorstelling komen? En kun je daar wel wat financiële hulp bij gebruiken?

Bekijk dan zeker de nieuwe subsidielijn van de Vlaamse Overheid om talentontwikkeling in de amateurkunstensector aan te moedigen. Het kan gaan om projecten die artistiek talent een boost geven, maar ook om projecten die competenties op het vlak van ondersteuning en omkadering aanscherpen, zoals promotiewerking, publiekswerking, enz. Daarnaast wil het reglement ook de samenwerking met het deeltijds kunstonderwijs of de professionele kunstensector te stimuleren. De deadline voor de eerste indienronde is 15 september.


Online infosessie

Op dinsdagavond 17 augustus organiseert het Departement Cultuur, Jeugd en Media een online infosessie over deze subsidielijn. Inschrijven daarvoor kan tot 12 augustus via een formulier op hun website.


Vragen? 

Creatief Schrijven vzw is als één van de amateurkunstenorganisaties ook aanspreekbaar voor vragen over deze nieuwe subsidie. 
Heb je een idee dat je even wil aftoetsen? Ben je op zoek naar auteurs, docenten, instellingen die je kunnen coachen en/of begeleiden? Wil je graag dat we even meedenken? 

Neem na 16 augustus gerust contact met ons op via info@creatiefschrijven.be met als onderwerpregel 'talentontwikkeling' en wij helpen je graag op weg. 

Gepubliceerd op

6 jul. 2021