Nieuws

Renovatie afgerond. Ontdek de nieuwe snufjes!

Welkom. Kom binnen. Zet u.

Je had het misschien zelf ook al gedacht: hoog tijd om afscheid te nemen van die vintage website met dat gele behangpapier. Na maanden zwoegen en zweten zijn we dan ook heel blij met deze gloednieuwe virtuele thuishaven. Snuister gerust eens rond. We hopen dat het je bevalt en dat je geniet van de nieuwe snufjes?

 

Je eigen Creatief Schrijven-profiel

Inschrijven voor een cursus? Teksten posten op of deelnemen aan wedstrijden op Azertyfactor? Vanaf nu kan het allemaal vanuit één en hetzelfde account. Had je al een Azertyfactor-profiel? Dat is vanaf nu automatisch een Creatief Schrijven-profiel.

Nog geen profiel? Maak er één aan en neem deel aan cursussen of wedstrijden of voeg je eigen cursus- of westrijdaanbod toe. 

 

Treed toe tot de schrijfcommunity Azertyfactor

Ons kansenplatform Azertyfactor is al meer dan vijf jaar dé vrijhaven voor pennenvoerders. Het is de plek waar je gratis jouw teksten kunt plaatsen, aan schrijfwedstrijden kan meedoen en fijne leeswaren kan ontdekken. Vanaf nu gaan creatiefschrijven.be en Azertyfactor hand in hand. Eén account voor beide websites en alle wedstrijden staan vanaf nu op Azertyfactor. 

Wat uiteraard blijft, is de 'tip van de week'. Elke woensdag selecteert een auteur of vakspecialist een fijn leeswaar dat we ook publiceren op onze sociale mediakanalen.

Vier keer per jaar snuistert Vitalski tussen alle teksten en kiest hij een stuk proza en poëzie uit dat hij van feedback voorziet in ons driemaandelijks magazine VERZIN

 

Online betalen

Ja, ook op dat vlak zijn we mee. Vanaf nu betaal je online voor een cursus of evenement. Geen gedoe meer met overschrijvingen en bevestigingsmails die in je spam belanden. 

 

En verder...

Snuffelen en snuisteren maar. De metaforische verf is hier en daar nog nat en niet alle meubels staan al op hun plaats. Vind je een foutje, kom je terecht op een pagina die niet bestaat of niet goed werkt, laat het ons weten

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd op

23 okt. 2019