Nieuws

Schrijfwedstrijd Write Now!

"Wie ik ben, is wat ik schrijf. Wie ben jij?", met deze uitgestoken hand nodigen Passionate Bulbboek en Creatief Schrijven vzw jongeren uit om deel te nemen aan Write Now!.

Ben je tussen 15 en 24 jaar, klim dan in je pen en stuur vóór 1 april jouw tekst in.
Van proza tot poëzie, van scenario tot spoken word-, rap- of songteksten: alle genres zijn welkom!

Je maakt kans op boekenbonnen, optredens, publicaties, deelname aan de Lage Landen Schrijfweek, een Macbook én last but not least de lancering van je schrijfcarrière.

Voorronden 

Bovendien ontvang je een uitnodiging voor één van de drie Vlaamse voorrondes (Gent op 28 april, Antwerpen op 29 april, Leuven op 12 mei). Je mag dan deelnemen aan een gratis schrijfworkshop met een jonge auteur, een programma met voordrachten en muziek en natuurlijk de prijsuitreiking zelf.
De winnaars van de voorrondes gaan door naar de finale op 28 juni in Rotterdam. 

Nog een extra push nodig? 

Winnaars en finalisten van Write Now! werden in het verleden vaak opgemerkt door gerenommeerde uitgeverijen. Veel van hen debuteerden na hun deelname aan de wedstrijd, schrijven voor (online) literaire tijdschriften en dragen met regelmaat voor op literaire podia.
Denk aan Maarten Inghels, Maartje Wortel en Lize Spit. Niet twijfelen dus en gewoon deelnemen, right here, write now! Wij wensen je veel succes. 

www.writenow.nu 

Gepubliceerd op

29 jan. 2020