Nieuws

Auteur worden? Stel je uiterlijk 10 mei kandidaat voor SchrijversAcademie

Ben je al een tijdje aan het schrijven en wil je eindelijk die roman, poëziebundel of die thriller op papier krijgen? Dan is SchrijversAcademie misschien wel iets voor jou. 

Gerenommeerde auteurs begeleiden jou twee jaar en helpen je jouw stem als literair schrijver ontwikkelen.
Je kandidaat stellen kan tot uiterlijk 9 mei.

Tijdens een tweejarige opleiding bouw je samen met een gemotiveerde groep gelijkgezinden aan je roman, dichtbundel of verhalenbundel. Je ontwikkelt jouw literaire stem leert je weg vinden in het literaire veld. Kris Van Steenberge, Runa Svetlikova, Ruth Lasters en Lize Spit zijn maar enkele van de succesvolle alumni van SchrijversAcademie. 

Iets voor jou? 

SchrijversAcademie richt zich expliciet op gevorderde aspirant-schrijvers. Je hebt al een schrijfopleiding gevolgd of je bent op eigen houtje al goed aan het schrijven. Idealiter ben je al bezig aan een schrijfproject.

SchrijversAcademie heeft plaats voor 30 studenten. Je wordt toegelaten na een selectie op basis van ingezonden werk en een gesprek. 

Smaakt naar meer? Ontdek hier SchrijversAcademie.

 

Nog wat te vroeg voor SchrijversAcademie?
Welkom bij Basisjaar Literair Schrijven! 

Je dompelt je een jaar lang onder in literatuur. Je wordt je beter bewust van hoe literatuur werkt en wat jouw sterke kanten op literair vlak zijn. 

Ontdek hier Basisjaar Literair Schrijven.