Nieuws

VAKANTIEKAMPEN voor je oogappel: zomer 2023

Het is weer tijd! Ben je al op zoek naar een avontuurlijke week voor je kindje(s) tijdens de zomer? Is je oogappel creatief én energiek? Schrijf hen dan in voor een zomerkamp van Creatief Schrijven Jong. 

 

Vakantiekamp - 'Eureka, ik héb het!'

Van Leonardo Da Vinci naar Marie Curie tot Mark Rober. We ontdekken de belangrijkste en gekste creaties van uitvinders over de hele wereld. De uitvinding van elektriciteit, cool. Een glitterbom die ook stinkt? Nog cooler! Ja, ook jij wordt uitvinder! Met de wijsheid van onze genieuze voorgangers bouwen we samen vijf dagen aan een innovatie die de wereld zal veranderen. Aan het einde van dit atelier verbazen we ouders en familie met onze eigen uitvinding. 

Tijdstip | Maandag 21 t/m vrijdag 25 augustus, dagelijks van 10 tot 16 uur.

Plaats | De Hoogmis, Strijdersstraat 18, 2650 Edegem

Leeftijd | Voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Max. 15 deelnemers.

Ik schrijf mijn uitvinder(s) in.

Ik heb een vraag over het vakantiekamp.

 

Creatief Schrijven Jong

Creatief Schrijven Jong is de kinder- en jongerenafdeling van Creatief Schrijven vzw, hét steunpunt voor al wie graag schrijft. We bieden kinderen en jongeren van 5 tot 25 jaar taal- en schrijfkansen, organiseren schrijfateliers, taalbaden, zomerkampen en cursussen voor leerlingen én leerkrachten. We zien creatief schrijven als methodiek om bij te dragen aan de ontwikkeling van belangrijke 21st century skills die kinderen en jongeren in de toekomst nodig hebben, zoals o. a. kritisch en creatief denken, communiceren en een probleemoplossend vermogen.