Nieuws

VAKANTIEKAMPEN voor je oogappel: zomer 2023

Het is weer tijd! Ben je al op zoek naar een avontuurlijke week voor je kindje(s) tijdens de zomer? Is je oogappel creatief én energiek? Schrijf hen dan in voor een zomerkamp van Creatief Schrijven Jong. 

Samen met de kinderen reizen we vijf dagen lang door mystieke landen en verre sterrenstelsels. We laten onze verbeelding de loop en creëren onze eigen verhalen en legendes. 

Dit jaar komt er niet één zomerkamp aan maar twee! Of je nu liever de grote kosmos verkent of op ontdekkingstocht gaat door mysterieuze landen, onze zomerkampen hebben creatief plezier voor iedereen!

Ontdek onze zomerkampen, vind een avontuur dat bij jouw oogappels past en schrijf hen snel in. Vanaf woensdag 25 januari om 14u kan je je oogappel inschrijven.

 

Vakantiekamp - Ruimtevaarders 

We gaan de ruimte in! Is de zuurstoftank gevuld? Check. Hoe zit het met de luchtdruk? Oei, wie heeft de rode en groene draad gewisseld? Met ons ruimteschip reizen we vijf dagen door de onbekende kosmos en leggen onze reis vast in een logboek. Je ontdekt verre zonnestelselen en ontmoet eigenaardig buitenaards leven. Opgepast dat er niet eentje aan boord kruipt! We klimmen in onze pen en creëren een eigen universum vol sterren, planeten en nevels. Op het einde van dit atelier nemen we ouders en familie mee op ruimtevaart!

Tijdstip | Maandag 24 t/m vrijdag 28 juli, dagelijks van 10 tot 16 uur.

Plaats | De Hoogmis, Strijdersstraat 18, 2650 Edegem

Inschrijven | Vanaf woensdag 25 januari om 14u hier inschrijven.

Leeftijd | Voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Max. 15 deelnemers.

 

Vakantiekamp - Mythes en Legendes 

Heb je die draak gezien? Kijk, daar is een goblin! Hé, die zombie is er met mijn schoenen vandoor! Hou je gids goed bij de hand want we gaan op een legendarische ontdekkingsreis. Samen reizen we vijf dagen naar alle mythische hoeken van de wereld en beleven we de verhalen van heldhaftige figuren. Word zelf een legende en schrijf je eigen avontuur. Op het einde van dit atelier nemen we ouders en familie mee naar een onbekend land waar mythische wezens en legendes rondlopen uit onze eigen verbeelding. 

Tijdstip | Maandag 7 t/m vrijdag 11 augustus, dagelijks van 10 tot 16 uur.

Plaats | De Hoogmis, Strijdersstraat 18, 2650 Edegem

Inschrijven | Vanaf woensdag 25 januari om 14u hier inschrijven.

Leeftijd | Voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Max. 15 deelnemers.

 

Creatief Schrijven Jong

Creatief Schrijven Jong is de kinder- en jongerenafdeling van Creatief Schrijven vzw, hét steunpunt voor al wie graag schrijft. We bieden kinderen en jongeren van 5 tot 25 jaar taal- en schrijfkansen, organiseren schrijfateliers, taalbaden, zomerkampen en cursussen voor leerlingen én leerkrachten. We zien creatief schrijven als methodiek om bij te dragen aan de ontwikkeling van belangrijke 21st century skills die kinderen en jongeren in de toekomst nodig hebben, zoals o. a. kritisch en creatief denken, communiceren en een probleemoplossend vermogen.

Gepubliceerd op

24 jan. 2023