Nieuws

Werkcongres Vlaamse Auteursvereniging

De Vlaamse Auteursvereniging, de belangenvereniging van en voor auteurs, organiseert op zaterdag 21 december haar elfde Werkcongres. Op het programma staan panelgesprekken, lezingen en discussiemomenten. Het Werkcongres is inmiddels uitgegroeid tot een van de drukst bijgewoonde evenementen in het boekenvak. Een aanrader voor iedereen die professioneel met literatuur bezig is of de ambitie heeft om dat in de toekomst te gaan doen. 

Op het programma staan o.a:  

  • de staat van de literatuur
  • (zelf)censuur en literatuur in tijden van polarisering
  • hoe verpod je een verhaal? 
  • script to screen

Het volledige programma, toelichting bij de sessies en het inschrijfformulier vind je hier: https://www.auteursvereniging.be/elfde-werkcongres-programma/

Ben je abonnee op VERZIN of lid van de Literaire Loge, het alumni-netwerk van SchrijversAcademie? Dan betaal je slechts de helft van de prijs, 15 i.p.v. 30 euro.  

 

Praktisch

Datum: zaterdag 21 december, deuren 10.15u
Locatie: Letterenhuis, Minderbroederstraat 22, Antwerpen

Prijs, incl. lunch: 15 euro voor VAV-leden, abonnees op VERZIN en leden van de Literaire Loge, 30 euro voor niet-VAV-leden en andere mensen uit het boekenvak (bij niet-leden die zich in 2020 aansluiten wordt 15 euro in mindering gebracht). Deze bedragen worden aan de kassa met 10 euro verhoogd. Inschrijven is verplicht.

Gepubliceerd op

13 dec. 2019