Nieuws

Word taaldeelhouder van Creatief Schrijven

Schone woorden zijn onbetaalbaar. Tot nu. 

Omdat we bij Creatief Schrijven weten dat de waarde van woorden alleen maar stijgt, nodigen we jou uit om taaldeelhouder te worden en zo mee kansen te creëren voor ontluikend taal- en schrijftalent. 

Met jouw financiële bijdrage maken wij onze activiteiten en cursussen toegankelijk voor zij die er anders de financiële middelen niet voor hebben. De dividenden van jouw investering gebruiken we vervolgens om anderen taalvaardiger te maken en zo onze werking verder uit te bouwen. 

 

Taaldelen om … taal te delen, dus? Inderdaad. 

Waardevol voor jou: je return on investment zit ‘m in exclusieve netwerkmomenten, toegang tot een auteurslezing, een portie literair vertier in je brievenbus en een dosis ‘Deel taal’ die je kan weggeven aan een andere taalminnaar. Het spreekt voor zich, voor onze associés rollen wij onze roodste lopers uit. 

Minister-president Jan Jambon, ook bevoegd voor cultuur, wordt de eerste taaldeelhouder: “Als taaldeelhouder maak je deel uit van een nieuwe bijzondere gemeenschap. Dankzij een financiële bijdrage van 50 euro geniet je bovendien van tal van voordelen waarmee je je kennis van onze Nederlandse taal aan kan scherpen."

 

 

Kapitaalist worden? 

Interesse om te investeren in taal? Voor 50 euro word je taaldeelhouder. 

 

Want woorden stijgen in waarde.

Gepubliceerd op

27 apr 2023