Nieuws

Zes cadeautips voor schrijvers

Ben je op zoek naar een creatief cadeau? Wil je 2024 graag zelf schrijvend starten? Wij delen enkele tips waarmee je de schrijver in je leven verrast.

 

De perfecte koffiemok voor schrijvers

Een mooi cadeau met een beperkt budget? Het kan! Elke koffiedrinkende schrijver tankt inspiratie met deze mok. Ook theedrinkers kan je plezieren. 

 

100% schrijfinspiratie met VERZIN

Met een abonnement op VERZIN geef je niet één keer een cadeau, maar wel een jaar lang. Het tijdschrift zit boordevol schrijfadvies en interviews met gevestigde auteurs en opkomend talent. Kortom, alles wat een aspirant-schrijver nodig heeft voor een stevige boost van diens schrijfcarrière! 

 

Scheurkalender: elke dag poëtisch vertier

Dagelijks een positieve noot met de scheurkalender van De Sprekende Ezels. Een papieren pretparel gevuld met honderden uiterst geniale gedichten, tekeningen en fratsen. Volgens kenners perfect passend in elk inpakpapier.

Jouw scheurkalender ook makkelijk ophangen en etaleren? Maak kennis met onze almanakhouder.

 

Schenk een Taaldeel en maak iemand woordvennoot

Hét ideale cadeau voor iemand die eigenlijk alles al heeft, houdt van taal én wil bijdragen aan een meer inclusieve maatschappij. De financiële bijdrage die een Taaldeelhouder biedt, gebruiken wij om iemand die het minder breed heeft te laten deelnemen aan cursussen of activiteiten. 
In ruil krijgt de Taaldeelhouder exclusieve netwerkmomenten, toegang tot een auteurslezing, een portie literair vertier in de brievenbus en een dosis ‘Deel taal’ om weg te geven aan een andere taalminnaar.

 

Geef een cadeaubon

Met deze bon kan je alle zaken kopen in de webshop, zoals een abonnement op VERZIN, een Taaldeel of een van de vele publicaties of inschrijvingsgeld van een cursus betalen. 

 

Doe een schrijfcursus cadeau

Verzeker iemand nu al concreet van schrijftijd in het komende jaar en reserveer een plaats in een cursus. In onze kalender vind je een uitgebreid gamma van 'Levensverhalen' over 'Misdaadroman' tot 'Portretschrijven' of 'Schrijven bij kunst'. Zowel voor hen die net starten met schrijven en als voor hen die al woordkunstenaar zijn. 

 

Graag meer keuze?

Op onze webshop vind je ook nog exclusieve publicaties, slam poetry op vinyl, gratis downloads en meer.

 

Tijdig onder de kerstboom? 

We verzenden pakjes t/m vrijdag 22 december. Van 23 december tot 3 januari zijn we gesloten. 
Verzendingen gebeuren opnieuw vanaf 4 januari. 

Gepubliceerd op

15 dec 2023