Schrijfdocent met ervaring

Jij bent een ervaren schrijfdocenten op zoek naar inspiratie, advies of andere schrijfdocenten om ervaringen mee te delen? Dan ben bij ons aan het juiste adres. 

 

Nieuw! Studiedag voor schrijfdocenten

Neem op 25 februari deel aan een studiedag voor schrijfdocenten helemaal in het teken van theater. Pieter Delfosse, schrijver en theatermaker, begeleidt enkele korte schrijfopdrachten die tot inspiratie- en onderzoeksmateriaal leiden. Sla samen met je collega-schrijfdocenten de handen (figuurlijk) in elkaar en kom op het einde van de dag tot een mini-theatertekst!

Ga naar alle informatie en druk op de inschrijfknop!

 

Advies en tips in je mailbox

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met artikels, tips en interessante opleidingen en netwerkmomenten.

Stuur een mail met vermelding 'nieuwsbrief docenten' naar Barbara Van den Eynde, coördinator schrijfdocentennetwerk: barbara@creatiefschrijven.be.

 

Advies op maat? 

Ben je op zoek naar input of advies voor een schrijfles die je gaat geven? Zoek je materiaal over een bepaald onderwerp? Klop gerust bij ons aan. 

Barbara Van den Eynde, coördinator schrijfdocentennetwerk: barbara@creatiefschrijven.be.


Facebookgroep schrijfdocenten

Word lid van de Facebookgroep schrijfdocenten Vlaanderen, volg interessante vacatures en vakweetjes op de voet en deel ervaring met andere schrijfdocenten. 

 

Teachers Training 

Creatief Schrijven vzw is lid van de European Association of Creative Writing Programmes, een boeiend netwerk met schrijfscholen en docenten van over heel Europa. In juli organiseren zij jaarlijks een training voor ervaren docenten. Je leest er meer over hieronder.