Co-writing space bij Creatief Schrijven

Ben je op zoek naar een plek waar je ongestoord kan schrijven? Waar je eindelijk in alle rust verder kan schaven aan je korte verhalen, gedichten of aan je manuscript? En waar je tussendoor een babbel kan doen met andere schrijfgenoten en medewerkers van Creatief Schrijven vzw? Welkom in onze co-writing space De Schrijfhub, op tien minuten wandelen van station Antwerpen-Berchem. In juni zetten wij de deuren van ons kantoor open.

Reserveer hier jouw plaats in De Schrijfhub

Wij bieden je een comfortabele werkplek in een toffe en lichte ruimte, gratis wifi, lekkere koffie en de mogelijkheid om te printen. Bovendien kan je ter plaatse ook onze schrijfbibliotheek consulteren met meer dan 500 interessante schrijfboeken.

Je kiest zelf waar je wil zitten: in de stille ruimte op de eerste verdieping of in het schrijfcafé waar je andere schrijfgenoten instant om raad kan vragen. Even een luchtje scheppen? Zit, sta, schrijf, lees of flikflak op ons terras.

Wij kijken er alvast naar uit om je op een van deze co-writing dagen te ontmoeten. 

Praktisch 

  • De co-writing space is open van 9 tot 17u.
  • We vragen een bijdrage van 7 euro, ongeacht van het aantal uren dat je wil komen. Je mag dus gerust binnenwaaien en weer vertrekken wanneer het je uitkomt. Reserveer je werkplek via onze webshop.
  • Koffie, thee en water zijn inbegrepen. Liever iets anders? Geen probleem, er is bruiswater en frisdrank verkrijgbaar tegen democratische prijzen. Je lunch kan je bewaren in onze ijskast.
  • Alle aanwezige boeken in onze schrijfbibliotheek zijn ter beschikking en ter plekke raadpleegbaar.
  • Dat verhaal of dat essay even printen? Geen probleem, aan solidaire prijzen kan je dit ter plekke aan een medewerker van het team vragen.
  • Op zoek naar nieuw leesvoer? Breng een boek mee, snuister in onze boekenruilkast en ga met een vers exemplaar naar huis.
  • Wordt je to be read-stapel maar niet kleiner of heb je nood aan een kleine pauze? Zet je in één van onze zeteltjes of op een stoel op het terras en lees, lees, lees!

 

Locatie

Het kantoor van Creatief Schrijven vzw in de levendige wijk Groenenhoek in Antwerpen. 

Gitschotellei 138, 2600 Berchem

Op 10 minuten wandelen van station Antwerpen-Berchem. 

Op wandelafstand vind je een supermarkt, broodjeszaken, bistro’s en meer.

 

Ruimtes

Stille ruimte

De eerste verdieping is ter beschikking om in stilte te schrijven. We vragen je om hier de rust te respecteren. Telefoontje doen of een online meeting met je schrijfcoach? Dat kan in onze telefoonruimte of in het schrijfcafé. Alle werkplekken zijn uitgerust met comfortabel meubilair en voldoende stopcontacten voor al je elektronica.

Schrijfcafé 

Koffie, thee en water zijn ter beschikking, een hapje kan je best zelf meebrengen. Je kan in deze ruimte samenwerken met andere schrijfgenoten, je gewoonweg laten omringen door de aanwezigen en genieten van je versnaperingen.

Fietsen

Kan je even niet stilzitten of heb je te veel energie, maar wil je graag verder werken? Zet je dan op één van de fietsstoelen op de eerste verdieping en laat die stappenteller maar stijgen. 

Praktisch

Van 7 jul 2023, 07:00

Tot 7 jul 2023, 15:00

Locatie Creatief Schrijven vzw, Gitschotellei 138, 2600 Berchem, op 10 minuten wandelen van Berchem-station.

Prijs 7 euro


Organisatie

Creatief Schrijven vzw