De Sprekende Ezels Deluxe: Maandrang editie (+ fuif)

Deze deluxe editie van De Sprekende Ezels is de afsluiter van de officieuze 12 uur van de poëzie op zaterdag 27 januari. Gratis laagdrempelig mini-festival voor àl je talenten: comedy, poëzie, muziek, hamsterslingeren, hypnose, buikdansen ... Kom dat zien, horen en voelen! Doet dat mee!

De Sprekende Ezels is een experimenteel laagpodium voor poëzie, woord, muziek, comedy, hamsterslingeren, … Alles wat je binnen 10 minuten voor elkaar krijgt op één van onze podia en geen lelijke vlekken achterlaat, is welkom. Over mooie vlekken kan onderhandeld worden.

Al wie ook maar enige mate van menselijke contouren vertoont mag het podium op. Het is een plek waar je je eerste ervaring kan komen opdoen, maar net zo goed nieuw werk kan komen uitproberen.Er valt dan ook geen fluit te winnen. Behalve misschien ervaring, een extra streepje zelfkennis, applaus van soortgenoten, en veel te weinig drankbonnetjes tegen de zenuwen. Het enige dat je nodig hebt om deel te nemen is goesting. De Sprekende Ezels is géén wedstrijd! Inschrijven doe je hier, wegblijven doe je niet! 

Op deze deluxe Maandrang editie hopen we àlle dichters en dichteressen en hun minnaars en minaressen die vandaag meedoen aan Maandrang te mogen verwelkomen, bewierroken en verafgoden! Voor deze Deluxe editie die plaatsvindt binnen het poëziefestival Maandrang worden alle registers opengegooid. Verwacht alleen de meest getalenteerde gestoorden der aarde. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra-tis! 

Meer info over Maandrang: https://www.maandrang.be/

Praktisch

Van 27 jan 2024, 18:30

Tot 27 jan 2024, 20:30

Locatie Kuub, Minderbroedersgang 3A, 2800 Mechelen, België


Organisatie

De Sprekende Ezels