Het Schrijflab - Het komt allemaal goed met Els Dejonghe

Els Dejonghe is consultant en werkt - zoals een groot deel van de werkende mensen in Vlaanderen - in een kantoor. Aan de andere kant: zij weet dat zij is voorbestemd om een groot artieste te worden en een leven op het podium te leiden. Over die tweespalt komt zij verhalen. Tussendoor doet zij een paar confidenties en heel misschien danst ze ook. Achteraf zeggen de mensen tegen elkaar dat iedereen er had moeten bij zijn. 

Els Dejonghe is afkomstig uit Gent, zij bestormde de podia van de lage landen in 2017, won verscheidene Poetry Slams, bereikte de Finale in de NK Poetry slam en stond in 2018 ineens in de halve finale van het Leids Cabaret Festival. Zij wordt door kenners aanzien als het grootste nieuwe podiumtalent van Vlaanderen.

“Els is een intrigerende verschijning (…) Haar voorstelling is stilistisch sterk gemonteerd, het is een bijzonder verhaal over dromen en de maakbaarheid daarvan. Het is rijk aan ideeën. (…) Els klampt zich vast aan iets waarvan wij allemaal al weten dat het haar ook niet gelukkig gaat maken en dat is prachtig schrijnend om te zien.” ©Jury Leids Cabaret festival

Praktisch

Van 31 okt 2019, 18:00

Tot 31 okt 2019, 18:45

Locatie Het Schrijflab, stand Creatief Schrijven vzw, Antwerp Expo, hal 4, stand 406


Organisatie

Creatief Schrijven