LGTBQI+ in Slam Poetry: performances - WK

In de week van 26 september strijkt het Wereldkampioenschap Poetry Slam 2022 neer in Brussel! Op 27, 28 en 29 september vinden de halve finales en de finale plaats in Kinepolis, Brussel. Doorheen de stad strijkt de rest van de week een poëtisch festival neer met allerlei activiteiten.

World Poetry Slam Organization koos ervoor in haar manifest om LGTBQI+-rechten als een van de kernthema’s binnen haar werking op te nemen. Acht slammers uit alle hoeken van de wereld nemen deze performance plaats op het podium in Muntpunt, en verwoorden hoe zij dit thema ervaren.

Met: Makis Moulos (Griekenland), Canuto Roldán (Mexico), Puti Futurista (Uruguay), Anna Moura (Brazilië), Marie Darah (België), Michael Wilson (Ierland), Andrea Gómez Jiménez (Costa Rica) en Dan Goodwin (Nieuw-Zeeland). 

Deze performances duren 50 minuten en zijn vrij toegankelijk.

 

Het Wereldkampioenschap Poetry Slam is een partnerschap tussen de World Poetry Slam Organization, Creatief Schrijven vzw, Willemsfonds Brussel en Hurae en geniet de zeer gewaardeerde steun van de Vlaamse Overheid, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de Europese Commissie, Muntpunt, Dansaert Hotel, VIERNULVIER, EUNIC, Jint, BRUZZ, deBuren, AraBel, Auvicom en Kinepolis.

 

<< terug naar alle activiteiten

Praktisch

Van 27 sep 2022, 12:00

Tot 27 sep 2022, 13:00

Locatie Muntpunt, Munt 6, 1000 Brussel

Prijs Gratis


Organisatie

World Poetry Slam Organization, Creatief Schrijven vzw, Willemsfonds Brussel