Open Mic (in samenwerking met De Sprekende Ezels) - WK

In de week van 26 september strijkt het Wereldkampioenschap Poetry Slam 2022 neer in Brussel! Op 27, 28 en 29 september vinden de halve finales en de finale plaats in Kinepolis, Brussel. Doorheen de stad strijkt de rest van de week een poëtisch festival neer met allerlei activiteiten.

Heb je na de halve finales zin gekregen om zelf een slam-gedicht te performen? Dan kan je in Monk Café terecht. Speciaal voor het Wereldkampioenschap Poetry Slam, organiseert stalmeester Jan Ducheyne twee extra lange openingsedities van De Sprekende Ezels op zowel dinsdag 27 als woensdag 28 september. 

Na de slam poetry-competitie in Kinepolis kan je hier terecht voor een open mic. De avond start om 20.30u, de open mic om 23u.

 

Het Wereldkampioenschap Poetry Slam is een partnerschap tussen de World Poetry Slam Organization, Creatief Schrijven vzw, Willemsfonds Brussel en Hurae en geniet de zeer gewaardeerde steun van de Vlaamse Overheid, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de Europese Commissie, MuntpuntDansaert Hotel, VIERNULVIER, EUNIC, Jint, BRUZZ, deBuren, AraBel, Auvicom en Kinepolis.

 

<< Terug naar alle activiteiten

Foto Sarah Vanheuverzwijn

Praktisch

Van 28 sep 2022, 18:30

Tot 28 sep 2022, 21:55

Locatie Monk Café, Sint-Katelijnestraat 42, 1000 Brussel

Prijs Gratis


Organisatie

World Poetry Slam Organization, Creatief Schrijven vzw, Willemsfonds Brussel, De Sprekende Ezels